Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найбагатші зірки «Гаррі Поттера»

Найбагатші зірки «Гаррі Поттера»

multikino.com, 20.06.2016 17:25, (прочит: 840 раз, коментовано: 0 раз)

Хто зі знаменитих акторів зміг заробити більше за всіх


Ні для кого не секрет, що франшиза фільмів про «Гаррі Поттера» є однією з найуспішніших в наш час. Серія фільмів про юного чарівника змогла заробити в світовому прокаті більше 7 мільярдів доларів, і це не рахуючи колосальних сум прибутку з продажу книг, тематичних відеоігор, а також різноманітних сувенірів з усього світу. Актори, які брали участь в зйомках фільмів, також змогли непогано заробити. Для одних ці фільми стали початком акторської кар'єри, для інших - успішним її продовженням. У восьми знаменитих фільмах брали участь сотні акторів, і сьогодні ми вибрали десять найбагатших з них.



У нашому огляді ми будемо вказувати статок акторів за всю їхню кар'єру, а не тільки прибуток від зйомок в «Гаррі Поттері». Ми впевнені, що деякі учасники нашого рейтингу вас здивують.



На десятому місці «Той, кого не можна назвати», Рейф Файнс. Статок актора оцінюється в 30 мільйонів доларів. Файнс був знаменитий ще до зйомок у «Гаррі Поттері», і ви напевно бачили його в інших фільмах, але могли не впізнати через знаменитий грим Волан де Морта.



Дев'яте місце в списку займає неповторна Хелена Бонем Картер - її статок становить 30 мільйонів доларів. Актриса була відома за ролями у фільмах свого колишнього чоловіка Тіма Бертона. За 20 років акторської кар'єри Хелена встигла знятися в більш ніж 80 картинах, і отримати безліч почесних нагород.



Том Фелтон, який підкорив серця дівчат у всьому світі, посідає восьме місце з 35 мільйонами доларів. Роль Драко Малфоя стала найзначнішою в кар'єрі актора. Тепер Фелтон рідко з'являється на великому екрані.



Сьоме місце зайняв Гарі Олдман з 40 мільйонами доларів. Актор встиг зробити успішну кар'єру ще до «Гаррі Поттера», і продовжує зніматися в кіно.



На шостому місці з 45 мільйонами доларів перебуває Емма Томпсон. Хоча у франшизі її роль була незначною, актриса має успішну кар'єру і навіть заробила два «Оскара».



Руперт Грінт з 50 мільйонами доларів посів п'яте місце в нашому рейтингу. Після «Гаррі Поттера» Руперт вирішив продовжити акторську кар'єру, але віддає перевагу незалежному кіно.



На четвертій позиції Кеннет Брана, який знімався лише в одному фільмі про чарівників. Проте, Брана має масу проектів не тільки в якості актора, а й сценариста і режисера. Його статки оцінюють у 55 мільйонів доларів.



Емма Уотсон володіє 70 мільйонами доларів і знаходиться на третьому місці нашого рейтингу. Після «Гаррі Поттера» актриса знялася ще в декількох непоганих фільмах, а тепер вирішила присвятити себе фемінізму.



Друге місце займає Роберт Паттінсон, який став героєм «Гаррі Поттера» лише в одному фільмі. Більшу частину його статку в 100 мільйонів доларів принесла йому інша популярна франшиза - «Сутінки».



На першому місці, звичайно, сам Деніел Редкліфф з 110 мільйонами доларів. Немає сумнівів, що актор грамотно скористався своїм шансом і продовжив будувати успішну акторську кар'єру. Деніел не боїться пробувати себе в різних проектах і ролях, і вже давно перестав бути просто «хлопчиком, який вижив».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article