Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Фільми, які всі люблять

ТОП 5: Фільми, які всі люблять

multikino.com, 22.06.2016 17:20, (прочит: 1435 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд фільмів, які не втрачають свою популярність


Найп'яніший округ в світі, 2012 рік



У головних ролях: Шайа ЛаБаф, Том Харді, Джессіка Честейн, Гай Пірс, Міа Васиковська, Гарі Олдман.

Сюжет фільму розгортається під час сухого закону і Великої Депресії на півдні США. У ті часи американці виживали як могли, а будь-яка перукарня могла приховувати в собі підпільний бар. Саме про цей заборонений бізнес і розповість картина - про бутлегерство, яким займаються три брата. Наймолодший з них - Джек, мріє заробити цілий статок, щоб вразити свою дівчину. Другий брат - Форрест, завжди похмурий і підозрілий. Третій - Говард, змушений захищати сімейний бізнес від ворогів і конкурентів. Фільм був номінований на «Золоту пальмову гілку» на Каннському кінофестивалі.

Полювання, 2012 рік



У головних ролях: Мадс Міккельсен, Томас Бо Ларсен, Анніка Веддеркопп, Лассе Фогельстрём.

Так званий «датський трилер», в центрі якого опинився бідний сільський учитель. Головний герой весь вільний час витрачає на боротьбу за право опіки над сином. І коли його самотнє сіре життя, здається, починає налагоджуватися, все круто перевертається. Жителі села обмовили вчителя, і тепер йому доведеться боротися ще й за правду. Фільм був номінований на «Оскар» в категорії «кращий фільм іноземною мовою».

Олдбой, 2003 рік



У головних ролях: Чхве Мін-сик, Ю Джи-тхе, Кан Хе-джон, Чи Де-хан, Про Даль-су.

Головний герой картини - непримітний бізнесмен, який поспішає на день народження дочки. Однак по дорозі він встигає напитися і потрапити у відділення поліції. На допомогу приходить його друг з дитинства, який забирає нещасного з відділку. Ця історія могла б закінчитися щасливо, якби головного героя раптово не викрали і не замкнули на 20 років в одиночній камері без вікон. Фільм виграв гран-прі журі Каннського кінофестивалю, а Квентін Тарантіно назвав картину «абсолютним шедевром».

Учитель на заміну, 2011 рік



У головних ролях: Едріан Броуді, Самі Гейл, Бетті Кей, Крістіна Хендрікс.

Головного героя відправляють на чергове призначення - він повинен замінити вчителя англійської мови і літератури в школі в бідному і неблагополучному районі міста. Тут діти не мають уявлення про норми поведінки і про повагу до вчителів.

Катастрофа, 2013 рік



У головних ролях: Мейкон Блер, Девін Ретрей, Емі Харгрівз, Кевін Колак.

У центрі сюжету дивний самітник, який проводить своє життя, мріючи про помсту. Головний герой повертається в місце, де провів своє дитинство - саме там план його помсти повинен здійснитися.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article