Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зої Салдана зізналася, як важлива підтримка жінок в Голлівуді

Зої Салдана зізналася, як важлива підтримка жінок в Голлівуді

, 17.06.2016 08:00, (прочит: 1549 раз, коментовано: 0 раз)

Фотосесія та інтерв'ю актриси в журналу Allure, липень 2016


Зої Салдана стала героїнею липневого номера журналу Allure. Актриса дала журналу інтерв'ю, в якому говорила про положення жінок в кіноіндустрії і про своїх колег.

Про те, що вона відчуває підтримку інших жінок в індустрії: «Ця любов і підтримка жінок навколо - це просто приголомшливо. Це викликає у мене бурю емоцій. Якщо ми продовжимо рухатися в тому ж напрямку, нас буде не зупинити. Замість того, щоб чіплятися один до одного через вагу, кольор волосся або сумочки. Це такі дрібниці, а нам варто говорити про куди більш важливі речі. Наприклад, про рівну оплату праці та рівні права».

Про те, що їй одного разу сказав продюсер: «Мені сказали: «Я беру тебе, бо ти відмінно виглядаєш в нижній білизні і з пістолетом в руках». Але спочатку мені говорили, що мене дійсно хочуть бачити в цьому проекті, що я зможу поділитися з ними своїми ідеями і задумами. Саме цим я і займалася, а цей продюсер був вкрай засмучений тим, що йому довелося перервати відпустку, щоб зателефонувати мені і попросити не вести себе як стерво».

Про роботу з іншими жінками: «З віком я все більше розумію, що бути єдиною жінкою серед акторів не так вже круто. Це самотньо. Раніше я раділа, бо вважала себе такою крутою дівчиною, яка отримала роль. Але потім, коли чоловіки починали обговорювати свої мотоцикли і все таке, я мріяла, щоб поруч з'явився хоч хтось жіночої статі».



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Zoe Saldana