Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Фільми на вечір

ТОП 5: Фільми на вечір

, 24.06.2016 00:00, (прочит: 2224 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд цікавих фільмів


Якщо ви не знаєте, чим зайнятися ввечері - подивіться хороше кіно. Ми представляємо вам фільми, які буде не нудно дивитися як на самоті, так і в компанії.

Кухар на колесах, 2014 рік



Сімейна комедія, де ви побачите Скарлетт Йоханссон і зірку «Американської сімейки» Софію Вергара. Головний герой фільму - шеф-кухар одного з кращих ресторанів Лос-Анджелеса, який несподівано втрачає свою улюблену роботу. Кухар не знаходить вирішення краще, ніж відкрити власну справу - закусочну на колесах. Герой впевнений, що цей бізнес допоможе йому повернути натхнення до роботи і налагодити відносини з близькими.

Готель «Гранд Будапешт», 2014 рік



Ви напевно чули про цей фільм, і якщо до цих пір не бачили - обов'язково подивіться. Картина від талановитого режисера Уеса Андерсона, де зібрані чудові актори: Рейф Файнс, Сірша Ронан, Едріан Броуді, Віллем Дефо, Джуд Лоу та інші. Сюжет розповідає про дивовижні пригоди консьєржа та його друга, які опиняються в центрі неймовірних подій.

Возлюблені, 2014 рік



Мелодрама про сімейну пару, яка хоче врятувати свій шлюб. Насамперед подружжя звертаються до сімейного психотерапевта, але всі його методи нічим не допомагають. Тоді фахівець пропонує парі останній засіб - відправиться на спільний відпочинок в якесь відокремлене місце. За словами психотерапевта, звідти подружжя повернуться іншими людьми. Однак, опинившись разом в цьому будинку, чоловік з дружиною починають помічати дивні речі.

Стрінгер, 2013 рік



Головний герой фільму, якого грає Джейк Джилленхол, простий безробітний в Лос-Анджелесі. Хлопцеві ніяк не вдається знайти роботу і затриматися на ній. Одного разу він стає свідком автомобільної аварії і бачить, як її знімає аматорська знімальна група. Герой вважає це чудовою ідеєю, і, озброївшись камерою, починає знімати події в місті, а потім продає матеріал телевізійній компанії. Заняття настільки захоплює хлопця, що він не зупиниться ні перед чим заради гарного сюжету. Фільм був номінований на «Оскар» за кращий сценарій.

Винні зірки, 2014 рік



Екранізація однойменного роману Джона Гріна стала справжнім хітом. У центрі сюжету підлітки, які борються з невиліковними хворобами. У групі підтримки хворих на рак знайомляться хлопець і дівчина, які потім закохуються одне в одного. Ця драматична історія кохання показує, що щастя і сенс життя можна зустріти за будь-яких обставин.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article