Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найбільш неправдоподібні монстри в історії кіно

Найбільш неправдоподібні монстри в історії кіно

multikino.com, 09.06.2016 15:03, (прочит: 2202 раз, коментовано: 0 раз)

Фільми про монстрів, які скрасять ваше вечір


У витоку зародження фільмів жахів лежали фільми про монстрів або «монстр-муві». Від класичного «Носферату», який свого часу настільки лякав незвиклого глядача, що той не міг заснути цілий тиждень, творці фільмів перейшли до менш правдоподібних і тому дивних чудовищ. Режисери намагалися максимально використовувати свою фантазію і втілювали на екрані свої найсміливіші ідеї. Так на світ з'явилися Дерева-вбивці, Постіль-людожер та інші безглузді герої жахів. Ми вибрали кілька фільмів, які якщо не налякають, то вже точно вас потішать.

На смертному одрі: Постіль-людожер, 1977 рік



Назва цього фільму говорить сама за себе. Якщо вам ідея з ліжком-монстром здається абсурдною, то після перегляду цієї картини ви можете змінити свою думку. У центрі сюжеті прекрасна дівчина, яка ненавмисно для себе стала об'єктом обожнювання демона. На жаль, демон не міг собі нічого уявити, крім ліжка, і його думки матеріалізували смертоносну постіль.

Цар зла, 1986 рік



Письменники - одні з улюблених героїв, які часто зустрічаються у фільмах жахів. У центрі сюжету цього фільму також знаходиться автор страшних оповідань. Разом зі своєю сім'єю він приїжджає в ірландське село, де хоче знайти нові теми для своїх історій. Увагу автора привертає покинута стара церква, яка прикрашена вітражами з поваленим демоном. Якраз в цей час місцевий житель села ненавмисно випускає стародавнє зло на поверхню землі. Воскреслий монстр має намір підкорити людство собі, а всіх непокірних знищити.

Спечений, 2005 рік



Пам'ятайте величезного монстра у вигляді зефірного чоловічка з «Мисливців за привидами»? Так ось він в порівнянні з головним героєм цього фільму був дуже милим. Маніяк, якого стратили на електричному стільці, воскресає в тілі пряникового чоловічка. Ожилий монстр жадає помсти, і готовий на все заради своєї мети.

Хобгобліни, 1988 рік



Злі потворні інопланетні істоти вирвалися на свободу після довгого ув'язнення. Вони прагнуть заволодіти тілами людей, а зупинити їх повинен простий хлопець сторож на кіностудії.

Поганий Піноккіо, 1996 рік



Ця дерев'яна лялька не так проста, як здається на перший погляд. Спочатку її знаходять поруч з убитим хлопчиком в лісі, а потім вона стає кращим другом дочки адвоката, який веде справу того самого убитого хлопчика. Виявляється, ляльки можуть дуже жорстоко втручатися в життя людей.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article