Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кінопрем`єри червня

Кінопрем`єри червня

multikino.com, 04.06.2016 12:29, (прочит: 1555 раз, коментовано: 0 раз)

Що подивитися в кіно в червні


Перший місяць літа радує нас великою кількістю кінопрем'єр. У червні ви зможете побачити найрізноманітніші фільми комедії, бойовики, жахи, драми і так далі. Пропонуємо вам огляд, який допоможе вибрати найцікавіше кіно.

Підірвати Гітлера



Уявіть собі, що світова історія могла б бути зовсім інакшою. Для цього достатньо було лише 13 хвилин. 1939 рік, Мюнхен. У річницю «Пивного путчу» Гітлер прибув на свій щорічний виступ перед ветеранами Націонал-соціалістичної робітничої партії в пивну «Бюргербройкеллер». Однак замість традиційної довгої промови фюрер обмежився коротким привітанням і покинув бар. Рівно через 7 хвилин в приміщенні прогримів вибух, який вбив 8 осіб і поранив 63. Це було сплановане вбивство, яке так і не знайшло свого адресата. Дивіться в кіно з 9 червня.

Ілюзія обману: Другий акт



Продовження гучної картини 2013 року. У центі сюжету компанія кращих фокусників, яких коли-небудь бачив світ. Однак ця команда має одну особливість - вони не будуть розважати глядачів просто так, вони виступають щоб провернути свої грандіозні афери. У другій частині картини магія стала ще більш захоплюючою, а цілі фокусників більш зухвалими. В акторському складі тільки зірки - Деніел Редкліфф, Дейв Франко, Ліззі Каплан, Марк Руффало, Джессі Айзенберг, Морган Фріман, Вуді Харрельсон. Прем'єра в кінотеатрах 9 червня.

У пошуках Дорі



Довгоочікуваний сіквел анімаційного хіта «У пошуках Немо» від Disney, який вийшов ще в 2003 році. У новому мультфільмі ви побачите добре знайомих водних персонажів, і нових і не менш харизматичних. Головним героєм анімаційної картини стала доброзичлива рибка Дорі, яка полюбилася глядачам ще з першого мультфільму. Дорі страждає провалами в пам'яті, але мріє позбутися від своєї хвороби і відшукати свою сім'ю. Дивіться в кіно з 16 червня.

Закляття 2: Енфілдська справа



Нова історія про подружжя Уорренів, які займаються розслідуваннями паранормальних явищ по всьому світу. Найстрашніше в цій, як і в першій, картині те, що вони зняті на основі реальних подій. У другому фільмі головні герої прибувають в Англію, в невелике містечко Енфілд, де за повідомленнями місцевих жителів мешкає могутній демон. Але не всі городяни вірять в потойбічних створінь - скептики впевнені, що всі страшні події влаштували самі жителі міста. Прем'єра в кіно 16 червня.

Славні хлопці



У головних ролях цього комедійного бойовика і правда славні хлопці - Райан Гослінг і Рассел Кроу. Їхні герої зовсім різні: охоронець за наймом і приватний детектив, один в будь-якій ситуації застосовує кулаки, а інший готовий плакати від виду крові. Але цій солодкій парочці доведеться працювати разом, щоб відшукати зниклу дівчину. Дивіться в кіно з 16 червня.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article