Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Камерон Діаз зізналася, що схвалює ботокс

Камерон Діаз зізналася, що схвалює ботокс

, 02.06.2016 08:00, (прочит: 1917 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса розповіла про своє ставлення до пластичних процедур


Камерон Діаз неодноразово стверджувала, що ніколи не вдавалася до допомоги пластичних хірургів. Актриса також написала книгу про те, як важливо приймати свій вік і зміни в зовнішності. Незважаючи на свої переконання, Камерон зізналася, що не засуджує ботокс та інші подібні процедури.

«Я абсолютно не засуджую те, що може допомогти людям відчувати себе комфортно, - сказала Діаз в інтерв'ю на шоу OWN Show. - Ці процедури якраз і призначені для того, щоб допомогти людям відчути себе трішки краще. І якщо вони дійсно стануть впевненіше, тоді процедура спрацювала. Я не бачу в цьому жодної проблеми. А в багатьох випадках це допомагає тобі виглядати так, немов ти тільки що добре задрімав ... Або ти можеш стати трохи молодше, ніж виглядала вчора».

Також актриса зазначила, що з такими чарівними процедурами слід знати міру:

«Місця, в які не проникає ботокс, продовжують старіти. Так що дуже, дуже важливо знати, що відбувається з твоїми клітинами. Якщо хочеш старіти красиво, необхідно управляти цим процесом на клітинному рівні, дотримуючись основних принципів здорового способу життя».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Cameron Diaz