Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Автор «Міцного горішка 4» зніме Gears of War

Автор «Міцного горішка 4» зніме Gears of War

M.F. FaraoN, 19.06.2008 15:44, (прочит: 2912 раз, коментовано: 0 раз)

Чергова екранізація комп'ютерної гри.

Лен УайзманМіцний горішок 4», «Інший світ») призначений режисером екранізації гейм-хіта «Gears of War», виробництвом якої керує оновлена New Line Cinema. Сценарій пише Кріс Морган («Особливо небезпечний», «Форсаж 4»), він трішки обновить першу версію, яка належить Стюарту Бітті. Уайзман також підключиться до редагування сценарію, а провідний дизайнер гри Кліфф Блезінські виступить виконавчим продюсером і наглядачем з боку правовласників.

Фантастичний шутер від третьої особи «Gears of War», розробка компанії Epic Games, поступив в продаж в листопаді 2006 року і швидко став одним з найпопулярніших ігор в світі. За перших 10 тижнів гра розійшлася накладом 10 мільйонів екземплярів.

В центрі сюжету оригінальної гри в жанрі екшн-хоррора — колишній ув’язнений Маркус Фенікс. Його наймають для участі в глобальній війні людей проти прибульців, які вже знищили більшість населення планети Сера.

Для Уайзмана і Моргана «Gears of War» – не єдина спільна робота: у планах творчого тандему значиться також фантастичний бойовик «Shell Game», виробництвом якого керують Lakeshore Entertainment і Columbia Pictures.
Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно