Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Едріан Броуді прокоментував звинувачення Вуді Аллена в педофілії

Едріан Броуді прокоментував звинувачення Вуді Аллена в педофілії

, 20.05.2016 12:00, (прочит: 1689 раз, коментовано: 0 раз)

Актор став на сторону Аллена в сексуальному скандалі


Нова хвиля обговорень сексуального скандалу навколо Вуді Аллена розділила зірок Голлівуду на дві групи. І якщо Сьюзан Сарандон недавно заявила, що впевнена у винності Аллена, то Едріан Броуді не підтримує таку категоричну позицію.

Актор не вірить чуткам про те, що в Аллен ґвалтував свою прийомну дочку Ділан. Також Броуді згадав про скандал з режисером Романом Поланскі, якому висували ті ж звинувачення. Едріан працював і з Алленом, і з Поланскі, і не вважає за потрібне обговорювати скандали зі зґвалтуваннями. "Життя складна річ. - Заявив Едріан. - Я прагну співпрацювати з творчими людьми і триматися подалі від засуджень. І сподіваюся на таке ж ставлення у відповідь. Це творче переслідування. Поланскі, наприклад, прожив дуже складне життя. З мого боку було б несправедливо засуджувати щось настільки складне, як минулі помилки, які виставили напоказ в пресі".

Нагадаємо, що Роман Поланскі втік із США в 1977 році, після того, як зізнався в сексуальному зв'язку з 13-річною дівчинкою. Він довгий час жив в інших країнах і продовжував знімати успішні фільми. Що ж стосується Вуді Аллена, він заперечує звинувачення прийомної дочки в згвалтуванні і педофілії, а його вина до сих пір не доведена.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Adrien Brody