Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Крістен Стюарт закрила очі на звинувачення Вуді Аллена в педофілії

Крістен Стюарт закрила очі на звинувачення Вуді Аллена в педофілії

, 13.05.2016 08:00, (прочит: 2455 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса прокоментувала сексуальний скандал навколо режисера


Крістен Стюарт і Вуді Аллен представили свій фільм "Світське життя" на Каннському кінофестивалі. І поки журі виносить оцінку картині, син Вуді Аллена Ронан висловив своє обурення про моральні якості Крістен Стюарт і Джессі Айзенберга, які зіграли у фільмі головні ролі.

Чоловік засудив акторів за те, що вони погодилися зніматися у Аллена, незважаючи на давній скандал за участю режисера. Йдеться про звинувачення Аллена в згвалтуванні, які в 2014 році висунула прийомна дочка режисера. Ділан Ферроу стверджує, що вітчим неодноразово ґвалтував її в дитинстві.

«Що я про це думаю? Ми не знаємо тих людей, залучених в цю історію, - прокоментувала 26-річна Стюарт нападки Ронана. - Я могла б персоналізувати всі подібні ситуації, і це було б неправильно. Зрештою, ми з Джессі говорили про це. Якби нас карали за все те лайно, яке про нас говорять і яке не має відношення до дійсності, наші життя були б кінчені. І досвід зйомок у цьому фільмі був настільки далекий від усього цього скандалу. Для нас це був дуже плідний процес».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Kristen Stewart, Woody Allen