Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найбільш очікувані прем`єри Каннського кінофестивалю

Найбільш очікувані прем`єри Каннського кінофестивалю

multikino.com, 18.05.2016 00:57, (прочит: 1451 раз, коментовано: 0 раз)

Чого чекати від фестивалю в 2016 році


Щорічно на лазурному березі Франції, в рамках Каннського кінофестивалю проходять прем'єри кращого європейського кіно. Цієї весни на 69-му фестивалі глядачів і учасників конкурсу також чекає багато цікавих кінострічок. Мы предлагаем вам ознакомиться с самыми ожидаемыми картинами, чтобы, когда появится возможность смотреть бесплатно фильмы в отличном качестве, вы знали на что обратить свое внимание.

Це всього лише кінець світу



Фільм від молодого і нескінченно талановитого канадського режисера Ксав'є Долана. Картина розповість історію про письменника, який через 12 років повертається в рідний дім. Мета візиту до родичів у героя не найприємніша - він повинен повідомити їм про свою хворобу і можливу швидку смерть. Однак родина письменника дещо відрізняється від загальних стандартів, і герою буде непросто реалізувати свій план. У картині з'являться такі зірки як Венсан Кассель, Маріон Котійяр і Леа Сейду.

Персональний покупець



Режисером картини став Олів'є Ассайас, творець фільму «Зільс-Марія», який брав участь у каннському конкурсі в 2014 році. І в його новому фільмі знову знялася Крістен Стюарт. Актриса вже давно успішно позбулася амплуа Белли з «Сутінків» і стала героїнею французького кіно. Критики, які без зупинки твердили, що у Стюарт завжди той самий вираз обличчя у всіх сценах, вже давно забрали свої слова назад, і «Зільс-Марія» стала тому підтвердженням. У «Персональному покупці» актриса зіграє дівчину, яка після смерті брата-близнюка виявляє в собі надприродні здібності.

Патерсон



Фільм від режисера Джима Джармуша, який вже не один раз забирав з Канн нагороду за свої картини. Ви напевно бачили або чули про його фільм «Виживуть тільки коханці», який підкорив серця глядачів. У «Патерсоні» головну роль виконав Адам Драйвер, якого ви могли бачити в останніх «Зоряних війнах». Головний герой картини працює водієм рейсового автобуса, який вечорами пише ніжні вірші для коханої дружини.

Неоновий демон



У головній ролі юна і прекрасна Ель Фаннінг, а компанію їй складуть Крістіна Хендрікс і Кіану Рівз. Головна героїня картини одержима мрією стати топ-моделлю, і для цього переїжджає в Лос-Анджелес. Однак, на своє нещастя, дівчина опиняється в полі зору одержимих красою сектантів, які готові на все, щоб її дістати. Жанр фільму позначений як жахи і трилер, так що видовище має бути захоплюючим.

Світське життя



Завершує нашу підбірку неповторний Вуді Аллен зі своєю картиною про Голлівуд 30-х років минулого століття. Цей фільм став другою появою Крістен Стюарт на Каннському фестивалі цього року, і нам залишається порадіти за актрису. Також в кінострічці зіграв Джессі Айзенберг - його герой прибуває до Голлівуду в надії знайти роботу і опиняється в самому центрі бурхливого світського життя знаменитостей.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article