Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 оригінальних комедій

5 оригінальних комедій

multikino.com, 11.05.2016 00:37, (прочит: 2461 раз, коментовано: 0 раз)

Представляємо огляд ненудних фільмів


Після важкого робочого дня або в кінці навчального тижня так хочеться відпочити і розслабитися. Якщо вам не хочеться кудись йти, а домашній затишок і улюблене ліжко виглядають набагато привабливіше барів, кращим вибором буде перегляд фільму. Тут вже у кожного свої переваги: комусь подобається дивитися мелодрами, комусь - жахи, а інші люблять комедії. Сьогодні ми зупинимося на останньому варіанті і розповімо вам про фільми, які не змусять вас нудьгувати.

Мордекай, 2015



У цьому фільмі неповторний Джонні Депп показує свій улюблений образ - чарівного й дотепного негідника. Його персонаж - улюблений усіма Джек Горобець, тільки в костюмі і з англійськими манерами. Головний герой буде по всьому світу полювати за вкраденою картиною, в якій міститься підказка до справжнього багатства. На жаль, фільм був номінований на премію «Золота малина», що погано відбилося на його рейтингу, але тим не менш, багатьом глядачам картина припала до душі.

Людина на Місяці, 1999



Говорячи про комедії, в голову відразу ж приходить ім'я Джима Керрі. Але цей фільм не такий типовий, як його інші роботи. Керрі грає роль ексцентричного коміка, який смішив всю Америку. Картина розповість про життя героя, і допоможе вам по-новому побачити талант актора. До слова, Джим Керрі отримав за свою роботу «Золотий глобус» у категорії краща чоловіча роль в комедії або мюзиклі.

Дживс і Вустер, 1990-1993



А це цілий серіал з класичним англійським гумором. У головних ролях Х`ю Лорі і Стівен Фрай, які грають харизматичну парочку - недалекого аристократа і його мудрого камердинера. Герої потрапляють в різні ситуації, впоратися з якими їм допомагає витончене почуття гумору. Якщо ви не є затятим фанатом американських жартів і готові відкрити для себе щось нове - «Дживс і Вустер» будуть відмінною компанією на вечір.

Королівство повного місяця, 2012



Дуже милий і красивий фільм від Уеса Андерсона. Картина нагадає кожному глядачеві про безтурботне дитинство, коли дивишся на навколишній світ іншими очима і перший раз закохуєшся. Крім молодих героїв, в картині також можна побачити Брюса Вілліса, Едварда Нортона, Білла Мюррея і Тильду Суїнтон.

Великий куш, 2000



Ви напевно чули про цей шедевр Гая Річі. Кримінальна комедія, яка стала культовою і вже друге десятиліття не втрачає свою популярність. Джейсон Стейтем, Бред Пітт та Бенісіо Дель Торо покажуть, як можна плести інтриги в кримінальному світі, обставляти мафіозі і урвати свій шматок великого куша.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article