Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що дивитися: нові серіали 2016 року

Що дивитися: нові серіали 2016 року

multikino.com, 10.05.2016 18:05, (прочит: 1951 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд нових телесеріалів


Раніше серіали були постійним атрибутом бабусь перед телевізором, які під час реклами були готові купити матрац і всяке кухонне начиння, а тепер стали невід'ємною частиною життя молоді. Велика розмаїтість за жанрами дозволяє кожному вибрати саме те, що йому цікаво. Від ситкомів до історичних, від мелодрам до трилерів - все це зараз можна знайти на просторах інтернету. Складно встежити за новинками серіалів, коли практично кожен день виходить новий епізод вже знайомого і улюбленого шоу. Тому ми вирішили спростити завдання всім серіаломанам і познайомити вас з новими телесеріалами 2016 року, які не можна пропустити.

Хорас і Піт



Дуже атмосферний ситком, який наповнений саркастичним гумором. Творцем шоу є прославлений Луї Сі Кей, який навіть не став його пускати в ефір телеканалів, а розмістив на своєму сайті за символічну плату. Жителям нашої країни цей шедевр дістався абсолютно безкоштовно, з всім відомим причин. Серіал розповість про життя двох братів, яких зіграли Луї Сі Кей і Стів Бушемі. Брати є власниками бару, який передається від покоління до покоління, і кожен день намагаються впоратися з різними проблемами, що виникають. Приємним бонусом стала Джессіка Ленг, яка виконала в шоу дуже колоритного персонажа з властивою актрисі чарівністю.

Кохання



Новий проект від Netflix, який обіцяє бути успішним. Серіал починається як славна романтична комедія, в центрі якої пара з абсолютно різними поглядами на життя. Потім шоу набирає обертів і перетворюється в дещо драматичне і гірке оповідання про сучасні відносини і любов.

11/22/63



Якщо вам ні про що не говорить ця назва, то повідомляємо - це один з легендарних романів великого Стівена Кінга. Адаптацією займався Джеймс Франко, який також виконав в серіалі головну роль. За сюжетом герой Франко знайшов спосіб повернутися в минуле, а саме в 60-і роки, метою його переміщення стало запобігання вбивства Джона Кеннеді. Якщо ви знайомі з телевізійної екранізацією роману Кінга «Під куполом», яка вийшла, м'яко кажучи, провальною, то ваше ставлення до чергових спроб повинно бути дуже скептичним, але все ж спробуйте, раптом сподобається.

В об'їзд



Комедія, яку ще до прем'єри першого сезону продовжили на другий - таке рішення говорить про впевненість в успіху серіалу. Опис шоу схожий на фільм «Канікули», коли дивна американська сім'я вирушає на курорт. У серіалі ж, під час поїздки стає відомо, що батька звільняють з роботи. Що з цього вийде, дивіться самі.

Підземка



Одвічна американська тема рабства перебралася з великих екранів на телебачення. Сюжет розповість про групу рабів з бавовняної плантації, які зважилися на втечу. Проект порівнюють з фільмом «12 років рабства» і одночасного з серіалом «Втеча».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article