Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 фантастичних фільмів про кохання

5 фантастичних фільмів про кохання

multikino.com, 10.05.2016 18:01, (прочит: 2096 раз, коментовано: 0 раз)

Картини, в яких переплелися романтика і фантастика


Якщо ви вирішили подивитися фільм в компанії своєї другої половинки, і все ніяк не можете визначитися з вибором, наш огляд вам допоможе. Дівчата частіше звертають увагу на драми або мелодрами, де є романтична лінія сюжету, а хлопці віддають перевагу блокбастерам і фантастиці. Ми представимо вам 5 фільмів, які однаково порадують всіх - фантастичні кінострічки з романтичними переживаннями.

Загадкова історія Бенджаміна Баттона, 2008



Бред Пітт і Кейт Бланшетт показують глядачеві дивовижну історію. Головний герой фільму з незрозумілих причин народився старим, а згодом почав молодіти. Історія його життя дійсно загадкова і неймовірна. Доля зведе героя з різними людьми, серед яких буде і та єдина, яка його полюбить всупереч усьому.

Вона, 2013



Ця напрочуд гарна картина отримала «Оскар» за кращий сценарій. Сюжет фільму розгортається в майбутньому, де розвиток штучного інтелекту досягло небувалих висот. Головний герой картини, якого зіграв талановитий Хоакін Фенікс, набуває останню технологічну новинку - операційну систему з штучним розумом. Між героєм і його персональною ОС зав'язується дружба, яка потім переростає в справжній роман.

Міняючи реальність, 2011



Головні ролі в цій фантастичній мелодрамі виконали Метт Деймон і Емілі Блант. Фільм починається як всі мелодрами - випадкова зустріч, перші посмішки, закоханість. Але потім в сюжет втручаються люди з надзвичайними здібностями, які стежать за виконанням плану плину життя. На жаль головних героїв, в цей заздалегідь написаний план не входить їхній романтичний зв'язок. Але просто змиритися з обставинами неможливо, і закохані розпочинають боротьбу за своє щастя.

Вічне сяйво чистого розуму, 2004



Навряд чи ви не чули про цей чудовий фільм, і якщо до цих пір його не бачили - дивіться обов'язково. Джим Керрі та Кейт Уінслет покажуть, до чого може привести бажання стерти з пам'яті свою любов. Картина була нагороджена «Оскаром» за кращий оригінальний сценарій.

В твоїх очах, 2014



Маловідома картина, яка повністю відповідає нашій добірці. У центі сюжету пара молодих людей, які не знайомі, живуть в різних містах і ведуть абсолютно різне життя. Але їх пов'язує одна загадкова обставина - герої здатні чути і бачити один одного.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article