Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Невідомі фільми жахів, які вас налякають

ТОП 5: Невідомі фільми жахів, які вас налякають

multikino.com, 10.05.2016 16:42, (прочит: 2261 раз, коментовано: 0 раз)

Маловідомі картини, які краще не дивитися одному


Кожен з нас дивився фільми жахів. Для когось це справжня пристрасть і кращий спосіб підняти рівень адреналіну. Інші ж не відчувають особливої симпатії до страшилок і дивляться їх просто за компанію. Сьогодні наша добірка орієнтована на справжніх любителів полоскотати свої нерви. Ми представляємо 5 маловідомих фільмів жахів, які змусять вас похвилюватися.

Дорога з жовтої цегли, 2010 рік



Фільм розповість історію пошукової групи, яка вирушила в моторошний ліс, щоб розгадати таємницю зникнення жителів невеликого селища. 50 років тому люди несподівано пішли в ліс, залишивши свої будинки і навіть одяг. Їх вже намагалися шукати, але виявили лише кілька понівечених трупів і замерзлі тіла, інших жителів так і не вдалося знайти. Тепер цю страшну таємницю спробують розгадати сучасні любителі пригод.

Будинок в кінці часів, 2013 рік



Головна героїня виходить з в'язниці, де 30 років відбувала покарання за вбивство свого чоловіка. Жінка повертається в будинок, де сталося страшне вбивство. Тільки цей будинок вона вважає проклятим, бо в ньому як і раніше живе зловісне Щось, яке не дає героїні спокійно жити. Жінка має намір розібратися з таємничим місцем, яке наповнене духами і прокльонами.

Зникнення 2002 рік



Подорож американської сім'ї по пустелі Невади починалася як чергова захоплююча екскурсія. Однак герої вирішили змінити запланований маршрут поїздки і знайти шахтарське поселення, яке було вказано на їхній старій карті. Сім'я захоплено слідує на своєму автомобілі до поставленої мети, і навіть не помічає дивні речі, які починають відбуватися навколо. Страшна екскурсія в місто-привид може стати останньою для головних героїв.

Відображення, 2008 рік



Головній героїні фільму доведеться зіткнутися з нез'ясовним, а все її свідоме життя стане під сумнів. Одного разу йдучи додому, дівчина бачить точну копію себе, і вирішує простежити за таємничою незнайомкою. Після цієї зустрічі звичний світ героїні стає страшніше нічного кошмару.

Похований заживо, 1990 рік



Головний герой картини опиняється похованим заживо, а похорон влаштувала його власна дружина. Жінка вступила в змову зі своїм коханцем, і пара мала намір вбити бідолаху і щасливо жити з його величезним станом. Однак план не спрацював - головний герой зміг вибратися з жахливої пастки.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

articles