Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Як влаштувати вечірку в стилі коміксів

Як влаштувати вечірку в стилі коміксів

multikino.com, 26.04.2016 00:42, (прочит: 3657 раз, коментовано: 0 раз)

Як підготуватися до вечірки в стилі супергероїв


Кожен з нас часом мріє стати супергероєм, отримати над здібності і зробити цей світ кращим. Але час йде, ніяких фантастичних сил не з'являється, і ви сидите в офісі і робите свою нудну роботу. Але хіба варто відмовлятися від своєї мрії? Тим більше, якщо вона зовсім реальна, а втілити її ви зможете в будь-який відповідний день. Ми розповімо, як стати супергероєм і відмінно провести час в компанії кращих друзів.

Вечірку в стилі коміксів можна влаштувати на честь будь-якого святкового випадку, наприклад, дня народження або парубочого вечора, або просто урізноманітнити зустріч з друзями або корпоратив. Краще заздалегідь обговорити це з вашою компанією, щоб ви опинилися в колі однодумців і кожен вдало вибрав свій супергеройський образ. Отже, з чого варто почати приготування до кращої вечірки в стилі супергероїв.



Спочатку визначтеся з кількістю учасників на святі, запрошуйте тих, кому дійсно буде цікаво провести час на такий тематичній вечірці. Повідомте майбутнім гостям про нюанси заходу, щоб ні для кого не було сюрпризом товариство супергероїв. Можливо, хтось захоче блиснути на святі і спеціально прочитає комікси або подивиться пару фільмів, щоб бути в курсі подій.

Після визначення кількості гостей, можна починати пошук відповідного місця для проведення вечірки. Це може бути квартира, будинок або кафе. Якщо ви зупинилися на варіанті з квартирою або будинком, то краще їх зняти подобово - так ви будете впевнені, що з вашим улюбленим сервізом нічого не трапиться, а бабуся з квартири знизу не буде скаржитися на гучну музику.



Щоб створити відповідну атмосферу, приміщення для вечірки необхідно оформити у відповідній тематиці. Для оформлення краще заздалегідь знати, яких гостей ви будете чекати - зробіть павутину для Людини павука, намалюйте спеціальні символи для Супермена і Бетмена, повісьте плакат з Залізною людиною. Буде здорово, якщо кожен гість знайде щось для свого персонажа. Для декорування можна використовувати спеціальні плакати, гірлянди, комікси, іграшкові атрибути супергероїв, дошку для побажань і так далі - все залежить від вашої фантазії.



Найважливішою складовою вашої вечірки в стилі коміксів будуть, звичайно ж, костюми легендарних супергероїв. Їх можна пошити самостійно або замовити в ательє, можна пошукати в секонд-хендах, але краще за все буде придбати костюми кіногероїв в спеціалізованих магазинах. У таких місцях кожному образу приділяється максимальна увага, костюми зроблені з урахуванням всіх важливих деталей супергероя, а ви будете впевнені, що ваш наряд є точною копією Капітана Америки або Жінки-кішки.



Подумайте над тематичними запрошеннями на вашу вечірку. Адже покликати всіх на свято в соціальній мережі не так цікаво, як вручити кожному спеціальну листівку, де буде вказано персонаж гостя і персонаж господаря свята. Крім стандартного варіанту з запрошувальною листівкою, можна зробити відео-запрошення. В такому форматі ви зможете постати перед майбутніми гостями вже в костюмі і детально розповісти про вечірку.



Дуже важливо заздалегідь продумати меню вашого свята. На вечірці частування повинні бути оригінальними і тематичними, це ще більше підкреслить атмосферу супергероїв. Ніяких стандартних закусок - тільки супер-закуски, якщо піца - то супер-піца і так далі. Те ж саме стосується і супер-напоїв - експериментуйте.



Важливою частиною вашої вечірки для супергероїв стануть розваги. Придумайте кумедні конкурси для всіх гостей, не забуваєте про нагороду для переможців. Також можна влаштувати битву супергероїв на приставці - напевно це заняття порадує кожного гостя, особливо, якщо той, хто програв у поєдинку буде випивати чарку супер-напою. В кінці вечора можна зібрати всіх друзів на дивані і влаштувати спільний перегляд улюбленого фільму про супергероїв.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article