Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 фільмів, які змусять вас похвилюватися

5 фільмів, які змусять вас похвилюватися

multikino.com, 17.04.2016 09:00, (прочит: 1179 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд фільмів, які будуть тримати в напрузі


Коли в житті не вистачає яскравих вражень і викиду адреналіну, ми шукаємо способи щоб це виправити. Найбільш легкий і доступний шлях, який ви можете вибрати, це подивитися фільм жахів. Однак ужастики не завжди відповідають очікуванням глядача - іноді зовсім не страшно, іноді навіть смішно, а іноді ми весь фільм заплющуємо очі. Щоб такого не було, і ви отримали враження не тільки від лякаючої музики і раптових монстрів, але і насолодилися сюжетом, пропонуємо вам 5 фільмів, які змусять вас похвилюватися і задуматися.

Інші, 2001 рік



Чарівна головна героїня, у виконанні Ніколь Кідман, привозить своїх дітей в старовинний особняк на краю Англії. Жінка планує дочекатися там закінчення Другої світової війни і повернення чоловіка. У будинку доводиться встановити особливий порядок, так як діти страждають дивною хворобою - вони не переносять сонячного світла. Все в цьому загадковому замку йшло своєю чергою, поки строгі правила господині не порушили слуги.

Острів проклятих, 2010 рік



Один з кращих фільмів детективного жанру, де головні ролі виконали Леонардо ДіКапріо і Марк Руффало. У центрі сюжету два судові пристави, які відправляються в клініку для божевільних злочинців. Вони повинні розібратися в зникненні однієї з пацієнток, проте то, з чим вони зіткнуться на острові буде набагато серйозніше і заплутаніше, ніж вони могли припустити.

Жнива, 2007 рік



Фільм розповість загадкову історію про жінку, яка розвіює «божественні чудеса». Раніше вона сама була зразковою християнкою, але тепер її головною вірою стала наука. Героїня розвіює містичні події одна за одною, поки не стикається з чимось дійсно надприродним. Вона потрапляє в маленьке містечко, де всі жителі схиблені на релігії, а в своїх нещастях звинувачують маленьку дівчинку.

28 днів по тому, 2002 рік



Британський фільм жахів з неповторним Кілліаном Мерфі у головній ролі. Події картини розгортаються після того, як в світ потрапив смертельний вірус. Хвороба передається через кров і за кілька секунд перетворює людину на монстра, що жадає вбивати. Тим, кому вдалося вціліти, доведеться не тільки рятувати свої життя, але і запобігти розвитку катастрофи.

Ключ від всіх дверей, 2005 рік



Молода жінка влаштовується на роботу доглядальницею до літнього інваліду і живе разом з ним і його дружиною у величезному особняку. Господиня будинку вручає героїні ключ, який повинен відкривати кожні двері. Одного разу доглядальниця знаходить кімнату з дивними предметами, пов'язаними з чорною магією, а потім в особняку починають відбуватися незрозумілі речі. Головну роль виконала Кейт Хадсон.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

articles