Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Мотиваційний фільми

ТОП 5: Мотиваційний фільми

multikino.com, 16.04.2016 21:25, (прочит: 1765 раз, коментовано: 0 раз)

Фільми, які допоможуть знайти в собі сили


Існує багато фільмів, які допомагають нам розслабитися, інші змушують повірити в любов з першого погляду, треті розповідають про неймовірні доленосні зміни в житті. Але часом здається, що життя ставить нас у глухий кут, і ніякого виходу немає - залишається тільки опустити руки і змиритися з обставинами. Однак, це не так - вибір завжди залишається за людиною. Ми зібрали кілька дивовижних фільмів, які допоможуть повірити в себе. Якщо ви давно хочете здійснити дитячу мрію або відрити власну - зробіть це сьогодні. Ці фільми покажуть, як важливі сила волі і мотивація.

Жовтневе небо, 1999 рік



Фільм про школяра з провінційного містечка, який мріє побудувати власну ракету. Вперше побачивши в небі супутник, у хлопця з'являється мрія, і щоб її реалізувати йому доведеться зробити все можливе і неможливе, адже батько не вірить в сина і вважає його ідею дурною і безглуздою. Головну роль в картині виконав юний Джейк Джилленхол.

10 кроків до успіху, 2006 рік



Сюжет картини зводить разом двох абсолютно протилежних персонажів - старіючого актора, який був зіркою Голлівуду, і задиристу, але розчаровану в житті молоду дівчину. За збігом обставин вони проведуть багато часу разом, і це навчить кожного з героїв дивитися на життя по-новому. Престарілого актора у фільмі зіграв Морган Фріман.

Персонаж, 2006 рік



Фентезійна комедія, яка покаже життя типового офісного працівника - співробітника податкової інспекції. Герой вже звик до свого розміреного життя за розкладом, нічого дивного з ним ніколи не відбувається, а його справжні мрії і бажання він практично забув. Одного разу наш герой починає чути голос, який коментує кожну його дію. Виявляється, це письменниця, яка пише черговий роман, в центрі якого і опиняється персонаж.

Лак для волосся, 2007 рік



Комедія, представлена у вигляді мюзиклу про велику дівчину з великою мрією. Незважаючи на свої, далекі від модельних, форми, дівчина живе однією мрією - стати зіркою танцювального шоу. Ця історія покаже, як потрібно долати труднощі, вірити в себе, і ні за що не здаватися перед своєю метою.

Хороший рік, 2006 рік



Гарна мелодрама про справжні цінності в житті. Подивившись цей фільм, ви зрозумієте, що щастя полягає в найпростіших речах, що насолоджуватися життям дуже просто - достатньо лише бачити його красу. Головні ролі в картині виконали Рассел Кроу і Маріон Котійяр.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article