Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що дивитися в кіно у квітні

Що дивитися в кіно у квітні

multikino.com, 07.04.2016 16:58, (прочит: 1990 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд фільмів, які варто подивитися цього місяця


Вже прийшов другий місяць весни, а разом з ним прийшла нова порція цікавих фільмів. Представляємо вашій увазі огляд кінопрем'єр квітня 2016 і радимо залишити улюблений диван та комп'ютерні ігри, і відвідати кінотеатр. Отже, що для нас приготував квітень.

Книга джунглів



Нова екранізація знаменитої на весь світ історії про хлопчика, який ріс в дикій природі. На цей раз це буде повноцінний художній фільм від студії Disney. Картину найкраще дивитися саме в кінотеатрі, інакше ви не зможете по достоїнству оцінити масштаб виконаної роботи над візуальними ефектами. Всі знамениті герої казки, крім самого Мауглі, створювалися за допомогою сучасних комп'ютерних технологій. Варто відзначити, що в оригінальній картині персонажів озвучили Скарлетт Йоханссон, Ідріс Ельба, Крістофер Уокен, Білл Мюррей та інші.

Едді «Орел»



Спортивна комедія, яка знята на основі життя реальної людини. Головним героєм фільму став Майкл Едвардс, який професійно займався стрибками на лижах з трампліну. Вибір саме цього персонажа для фільму досить цікавий, так як Едді був далеко не найкращим спортсменом. Точніше кажучи, він був гіршим - завжди займав останні місця, був незграбний і носив смішні окуляри. Однак, саме ці якості викликали у глядачів симпатію до героя. За словами творців, картина не претендує на точну біографію спортсмена, але з абсолютною точністю передає характер головного героя.

Білосніжка і Мисливець 2



В оригіналі фільм називається більш точно - «Мисливець: Зимова війна», так як ніякої Білосніжки в цій картині ми не побачимо. Але інші герої з першого фільму повернутися на екран. Дія картини розгортатиметься задовго до подій першого фільму і покаже протистояння двох королев, у виконанні Шарліз Терон і Емілі Блант. Крім них в центрі сюжету опиняться Мисливець, якого зіграв Кріс Хемсворт і його кохана, яку втілила Джессіка Честейн. Фільм обіцяє бути видовищним і, можливо, як і всі казки отримає хеппі-енд.

Злочинець



Якщо ви стали відданим шанувальником Райана Рейнольдса після перегляду «Дедпула» і вже скучили за ним, не пропустіть цей фільм. Фантастичний трилер, який покаже ще одну захоплюючу історію про порятунок планети. Компанію Рейнольдсу в картині склали Гарі Олдман, Кевін Костнер, Томмі Лі Джонс та інші не менш талановиті актори.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article