Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Новинки 2016 року, які вже можна дивитися онлайн

Новинки 2016 року, які вже можна дивитися онлайн

multikino.com, 06.04.2016 13:21, (прочит: 2255 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд фільмів, які вже доступні для домашнього перегляду


Дедпул



Дэдпул (2016) - мабуть, один з найбільш довгоочікуваних і гучних фільмів, які встигли вийти цього року. Світова прем'єра картини відбулася 21 січня, а українські глядачі змогли побачити героя на великому екрані 11 лютого. Для тих, хто не встиг сходити на цю супергеройську комедію в кіно, є чудова новина - фільм Дэдпул (2016) смотреть онлайн можна дивитися вдома. Слід зазначити, що фільм кілька тижнів поспіль був на першому місці в рейтингу за касовими зборами і встиг підкорити мільйони людей у всьому світі. Глядачі не залишаться байдужими до таких достоїнств фільму, як:

- вражаючі спецефекти;

- харизматичні персонажі;

- цікавий сюжет;

- і звичайно, оригінальне почуття гумору головного героя.

Зоряні війни: Пробудження сили



Не менш вражаючий фільм, якого шанувальники чекали не один рік. Фільм вийшов в кінці 2015 року та викликав численні суперечки. Одні глядачі були в повному захваті, інші не виправдали свої очікування. У новому сьомому епізоді кіносаги шанувальники побачили як старих і добре знайомих героїв, так і нових, але не менш цікавих персонажів. Варто відзначити неймовірні сучасні візуальні ефекти, які дали можливість по-новому поглянути на світ «Зоряних воєн».

Кловерфілд, 10



Продовження знаменитого фільму-катастрофи 2008 року «Монстро». На цей раз режисер відмовився від зйомки від першої особи, як в першому фільмі, і обрав стандартний художній варіант. Крім того, події нового фільму розгортатимуться не на вулицях мегаполісу, а в підземельному бункері. За сюжетом, головна героїня приходить себе в незрозумілому замкнутому приміщенні, де крім неї знаходяться двоє чоловіків. Вони повідомляють дівчині, що на Землі сталася катастрофа - потужна хімічна атака вбила всіх, хто з нею зіткнувся. Вони не знають, скільки людей у всьому світі змогли врятуватися, що відбувається на поверхні, і не можуть залишати бункер. Після деякого часу в ув'язненні, героїня починає підозрювати, що її сусіди по бункеру приховують страшну правду.

50 відтінків чорного



Саркастична пародія на гучну еротичну драму з елементами БДСМ «50 відтінків сірого». У цій комедії будуть ті ж персонажі - таємничий багач з незвичайними сексуальними уподобаннями, і наївна і непорочна студентка, яка в нього закохалася. На відміну від оригінальної картини, тут не буде мелодраматичних моментів. Замість цього творці обіцяють, що глядачі будуть сміятися до сліз.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article