Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Чого слід очікувати від шостого сезону «Гри престолів»

Чого слід очікувати від шостого сезону «Гри престолів»

multikino.com, 24.03.2016 08:26, (прочит: 3234 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо факти, які відомі про новий сезон серіалу


До прем'єри нового сезону «Гри престолів» залишився рівно місяць. 24 квітня на телеканалі НВО вийде перший епізод 6 сезону. Шанувальники шоу затамувавши подих, чекають нових серій і намагаються передбачити, як повернеться сюжет. Адже вперше серіал вийде на телеекрани раніше, ніж чергова книга з серії «Пісня льоду й полум'я» Джорджа Мартіна. Цей сезон буде заснований на чернетках автора і покаже частину книги «Вітри зими», а також кілька глав, що залишилися з попередніх книг серії. Звичайно, автори серіалу, як і раніше, залишили за собою право показувати події, яких немає в оригінальному джерелі. Якщо ви не знаєте, чим зайняти себе до виходу довгоочікуваного шоу, пропонуємо подивитися новинки російських серіалів на сайті turboserial.net.



Отже, що ж відомо на даний момент про майбутній сезон? Якщо обходитися без спойлерів, які з тих чи інших причин вже з'явилися в мережі, то залишиться не так вже й багато інформації. Головне питання шостого сезону - чи повернеться в серіал персонаж Кіта Харінгтона, Джон Сноу? Офіційно відомо, що так, він повернеться. Однак, чи буде він жити? Нагадаємо, що головною драмою фіналу п'ятого сезону стала трагічна смерть Сноу. На користь його воскресіння є кілька фактів. Настирним папараці вдалося отримати унікальні кадри зі знімального майданчика нового сезону, і Кіт Харінгтон був серед акторів. Крім того, актор не змінив традиційну для персонажа зачіску. І хоча сам Кіт заявляв, що брав участь в зйомках лише як труп Джона Сноу, в це віриться мало. Більшість фанатів роблять ставку на одну з героїнь серіалу, яка здатна воскресити Сноу. Ну і, врешті-решт, сам Барак Обама, який є великим шанувальником серіалу, попросив режисера не вбивати улюбленого персонажа.



Творці також пообіцяли здивувати шанувальників серіалу наймасштабнішою битвою за всю історію телебачення. Один зі сценаристів шоу розповів, що вони виділили цілий епізод, щоб показати батальну сцену у всіх подробицях. На зйомки такої грандіозної дії, яке в підсумку займе менше години екранного часу, пішло близько місяця роботи.



Також відомо, що в шостому сезоні «Гри престолів» особливу увагу приділять історії Вестероса, глядачам покажуть ті фрагменти, які раніше залишалися загадкою.



Автори одного з найпопулярніших і успішних серіалів на сучасному телебаченні не люблять скромничати. В одному з недавніх інтерв'ю режисер проекту заявив, що саме шостий сезон став найкращим з усіх. Якщо раніше сценаристи робили промах в одному-двох епізодах, то на цей раз кожна серія буде ідеальною. Що ж, поки нам залишається повірити авторам на слово, а самостійно переконатися в досконалості нового сезону «Гри престолів» ми зможемо зовсім скоро.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

game of thrones, article