Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бен Аффлек відповів на заяви Дженніфер Гарнер про їхнє розлучення

Бен Аффлек відповів на заяви Дженніфер Гарнер про їхнє розлучення

, 17.03.2016 12:00, (прочит: 1889 раз, коментовано: 0 раз)

Актор прокоментував відверті заяви своєї колишньої дружини


Дженніфер Гарнер кілька тижнів тому розповіла виданню Vanity Fair про стосунки з Беном Аффлеком і про їхнє розлучення. Під час бесіди Джен натякнула, що саме Аффлек став ініціатором розриву. «Він найбільш блискуча, чарівна і геніальна людина на світі. Але він непростий хлопець. Я завжди кажу: Коли його сонце світить на тебе, ти це відчуваєш». Але якщо це сонце світить кудись ще, тобі стає холодно», - сказада Гарнер.

Тепер сам Бен вирішив прокоментувати слова колишньої дружини і дав інтерв'ю The New York Times. За словами актора, він не хотів торкатися теми розлучення «в інтересах трьох дітей». Але тепер готовий дещо сказати, «щоб покласти край нескінченним помиям які блукають на просторах Інтернету».

«Джен просто чудова, - заявив Аффлек. - Вона чудова людина. І ми в хороших відносинах. Я бачив її буквально сьогодні вранці. Така реальність, в якій я живу. Вона вирішила, що хоче це обговорити, висловитися і покінчити з цим. І тепер вона може сказати: «Я вже про це говорила і не стану робити цього знову». Це здорово. Вона має на це повне право».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Jennifer Garner, Ben Affleck