Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Фільми з Райаном Рейнольдсом

ТОП 5: Фільми з Райаном Рейнольдсом

multikino.com, 15.03.2016 15:45, (прочит: 2084 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кращих фільмів з актором


Канадський актор Райан Рейнольдс за свої 39 років встиг знятися в майже 60 фільмах. На його рахунку різні картини - від комедій і мелодрам, до бойовиків і трилерів. Цього року стався найбільший прорив Рейнольдса як актора - він зіграв головну роль у фантастичному бойовику-комедії «Дедпул». І хоча актор не отримав жодних нагород за свою роботу, успіх фільму у глядачів був величезним - про це свідчать світові касові збори розміром близько 700 мільйонів доларів. Кількість шанувальників актора значно збільшилася після цієї картини, і сьогодні ми згадаємо інші фільми з Райаном Рейнольдсом в головній ролі.

Похований заживо



Драматичний трилер, який вийшов в 2010 році. За сюжетом, головний герой проходить контрактну службу в Іраку. Під час однієї засідки він непритомніє, а пізніше прокидається в труні. Героєві належить впоратися зі своєю панікою і страхом і боротися за своє життя з усіх сил. У фільмі також знімалися Роберт Патерсон і Хосе Луїс Гарсіа Перес.

Пропозиція



Мелодраматична комедія 2009 року, в якій герой Райана Рейнольдса стає об'єктом бажання свого боса у виконанні Сандри Баллок. Однак бажання начальниці має непрості підстави - їй загрожує депортація до Канади. Щоб уникнути висилки, вона готова влаштувати фіктивний шлюб зі своїм молодим асистентом.

Так, можливо



Ще одна романтична комедія, в якій ми бачимо Рейнольдса як батька 10-річної дівчинки під час розлучення. Дочка змушує його пригадати всі романи, які були в його житті. Головний герой намагається чесно розповісти дівчинці про свої романтичні злети й падіння, щоб у підсумку зрозуміти - любов дуже непроста штука, і іноді варто ризикувати заради неї.

Козирні тузи



Головний герой в цій кримінальній драмі - таланоевитий фокусник, який входив до гангстерського угруповання. Після однієї з брудних справ, він вирішує здати всіх своїх колишніх колег в суді. Тепер за ним полюють, так як за його голову призначена серйозна нагорода в 1 мільйон доларів. ФРБ бере героя під свій захист, однак наймані вбивці знають свою справу і готові дістати його, у що б то не стало.

Вчитель року



Сімейна комедія, в якій Райан Рейнольдс постане в образі чарівного шкільного вчителя. Варто було йому тільки прийти в нову школу, як в нього одразу всі закохалися. Але колишній шкільний фаворит, який претендує отримати почесний титул Вчителя Року, не готовий миритися з новоспеченим конкурентом і оголошує йому таємну війну.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ryan Reynolds, article