Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Стівен Спілберг назвав ім`я свого фаворита

Стівен Спілберг назвав ім`я свого фаворита

, 27.02.2016 14:00, (прочит: 1875 раз, коментовано: 0 раз)

Режисер вибрав актора на головну роль у своєму фільмі


Стівен Спілберг вибрав виконавця головної ролі в своєму новому фільмі "Перший гравець, приготуйтеся". Фаворитом режисера став молодий актор Тай Шерідан, до якого приєднаються Бен Мендельсон і Олівія Кук.

Картина буде знята на основі науково-фантастичної утопії Ернеста Клайна. Події розгортаються в 2044 році. Економіка переживає небувалу кризу, світ в руїнах. Єдиною втіхою для жителів Землі стає віртуальний світ інтернету та комп'ютерних ігор. Серед них виділяється онлайн-гра «ОАЗИС». Її автор Джеймс Холлідей перед смертю повідомив, що в грі заховані три ключі до його багатомільйонного стану, отримати який можна, пройшовши всі лабіринти «Оазиса». Свої підказки він зашифрував у вигляді поп-культурних кодів зі своєї улюбленої епохи - вісімдесятих років XX століття. Кілька років ніхто з користувачів не може знайти навіть першу підказку (всього їх три), поки на пошуки стану не виходить тінейджер-сирота Уейд Уоттс.

 Тай Шерідан зобразить Уоттса. Олівіч Кук виграла кастинг на роль його «дівчини мрії» - Артеміс (в оригіналі - Art3mis), яка теж нишпорить в лабіринтах «Оазиса». Бен Мендельсон заявлений головним лиходієм на ім'я Нолан Сорренто.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Steven Spielberg