Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Видатні фільми про спорт

ТОП 5: Видатні фільми про спорт

multikino.com, 31.01.2016 10:44, (прочит: 1616 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кращих спортивних фільмів


Мисливець на лисиць, 2014

Заснований на реальних подіях фільм від режисера Беннета Міллера. Картина розповідає драматичну історію життя двох братів, олімпійських чемпіонів з боротьби. Розмірене життя братів Шульц різко міняється, коли один з найбагатших людей США вирішує взяти над ними опіку. Цим одержимим мільйонером був Джон Дюпон, якого на екрані віртуозно втілив Стів Каррел. Причиною такого нав'язливого інтересу до братів стала божевільна ідея Дюпона створити власну збірну олімпійських спортсменів, котрі завоюють всі золоті медалі під його заступництвом.

Людина, яка змінила все, 2011                           

Ще один якісний спортивний фільм від того ж режисера. В основу цієї картини була покладена однойменна книга, яка стала бестселером. У головній ролі Бред Пітт, який грає геніального менеджера команди з бейсболу. Головною метою цієї людини є створення конкурентоспроможної команди, і зробити це він має розраховуючи на мінімальні фінансові можливості.

Фаворит, 2003          

Дуже красивий і витриманий фільм про наїзника і його скакуна. Складно зрозуміти, кому насправді тут відведена головна роль. Життєві цінності і людські взаємини розкриваються на фоні чудових осінніх пейзажів. Головну роль виконав Тобі Магуайер, і це був вагомий внесок в успіх його кар'єри.

Гонка, 2013

Картина, заснована на реальних подіях 1976 року. У той рік на змаганнях Формули-1шла боротьба за титул чемпіона між австрійцем Нікі Лауда і британцем Джеймсом Хантом. Режисерові вдалося чудово передати напружену атмосферу гонки, а в фіналі залишити глядача з однією думкою - перше місце не завжди є перемогою.

Крихітка на мільйон, 2004

Драматична історія про дівчину, яка мріяла про звання кращого боксера. Фільм викликав справжній захват у глядачів і світових критиків, доказом тому служать чотири статуетки Оскара і два Золотих глобуси. Режисером картини виступив Клінт Іствуд, який також виконав ключову роль - досвідченого тренера, який поступається своїм принципам і береться за тренування дівчини. Всім відомо, що бокс - жорстокий спорт, а жіночий бокс жорстокий подвійно. Глядачам доведеться побачити не тільки професійне становлення дівчини-боксера, але і пережити разом з нею драматичний фінал.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article