Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

10 фільмів, яким виповнюється 15 років

10 фільмів, яким виповнюється 15 років

multikino.com, 29.01.2016 17:43, (прочит: 2412 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо фільми, які визначили початок двохтисячних


Складно повірити, але багатьом фільмам, які ми звикли переглядати знову і знову, виповнюється вже 15 років! Саме на початку минулого століття вийшли такі значущі картини як перша частина «Гаррі Поттера», «Форсаж», «Щоденник Бріджит Джонс». Пропонуємо згадати ці легендарні фільми, перегляд яких допоможе прикрасити ваші зимові вечори.

Діти шпигунів



Відмінна сімейна комедія, яка поєднала в собі фантастичні пригоди і жаркі сутички з лиходіями. В одній з головних ролей Антоніо Бандерас - колишній шпигун, а тепер зразковий сім'янин. Спеціальні агенти потрапляють до рук підступних злодіїв, а врятувати їх можуть тільки діти.

Форсаж



Перша частина успішної і по сьогоднішній день франшизи, яка не потребує представлення. Весь зоряний склад у повному складі, а головну роль виконує Пол Уокер.

Мулен Руж

Один з найкрасивіших і зворушливих мюзиклів. Неповторна атмосфера розкішного паризького борделя, де за серце найвродливішої куртизанки (у виконанні Ніколь Кідман) борються двоє закоханих чоловіків.

Щоденник Бріджет Джонс

Зовсім скоро вийде вже третя частина фільму, яка буде називатися «Дитина Бріджет Джонс». Нова картина обіцяє бути такою ж дотепною і милою, як і два попередні фільми. Головну роль, звичайно, знову виконає Рене Зеллвегер. Пропонуємо згадати, як починалася ця романтична історія 15 років тому.

Блондинка в законі



У центрі уваги ідеальна блондинка Різ Уізерспун, яка вчить всіх дівчат ніколи не здаватися і залишатися самими собою навіть у найбільш незручних ситуаціях. Кожна сучасна дівчина впізнає себе в головній героїні цієї забавної мелодрами.

Зразковий самець

Ще один фільм, продовження якого ми побачимо цього року. Бену Стіллеру знадобилося цілих 15 років, щоб підготувати чергову яскраву комедію. Пропонуємо освіжити події першої частини перед походом в кіно.

Володар перснів: Братство кільця



Легендарна екранізація роману Джона Толкієна, яка поклала початок однієї з найуспішніших кіносаг у світі. Складно повірити, але історія Великої війни за Кільце вперше з'явилася на екранах кінотеатрів цілих 15 років тому!

Одинадцять друзів Оушена

Фільм, який зібрав головних красенів Голлівуду разом - на екрані Бред Пітт, Джордж Клуні, Метт Деймон і разом з ними неповторна Джулія Робертс. Ця кримінальна історія припала до душі глядачам і викликала за собою ще не один подібний фільм.

Корпорація монстрів

Оскароносний мультфільм, який став улюбленим вже для кількох поколінь дітей. Якщо вам хочеться подивитися щось з дитиною або молодшими братами-сестрами - це ідеальний вибір.

Гаррі Поттер і філософський камінь

Зізнайтеся, ви не один раз переглядали зворушливий початок цієї культової історії. Як незвично бачити головних героїв такими маленькими, але вже хоробрими і готовими до всіх випробувань в чарівному світі.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article