Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі історичні серіали

Кращі історичні серіали

multikino.com, 29.01.2016 08:45, (прочит: 4558 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд найпопулярніших серіалів на історичній основі



 


Борджіа



Масштаби цього серіалу розтягнулися на три країни - кращі сценаристи Канади, Угорщини та Ірландії працювали над історичною драмою. Трансляція проходила на телеканалі Showtime з 2011 по 2013 рік. У центрі сюжету знаменитий рід Борджіа, який був на вершині італійської влади в епоху Відродження. Серіал у всіх деталях відображає Європу в період кінця XV століття, коли правління Риму над нею було беззастережним. Перед глядачами розкриваються таємниці сходження Папи на престол, становлення нового клану і брудні секрети його далеко не святих представників. Зараз серіал входить в десятку кращих історичних драм у світі.

Тюдори



Ще один оригінальний телесеріал від Showtime, який є одним з найдорожчих шоу каналу. Глядачі побачать Англію XVI століття, а в центрі сюжету опиниться історія правління короля Генріха VIII. Цей правитель став легендою як мінімум кількістю своїх дружин і поводженням з ними - для Генріха не було проблемою відрубати голову або до кінця днів заслати в монастир. Додайте до любовних пригод монарха палацові змови, війни релігій і політичні інтриги, і ви отримаєте один з кращих історичних серіалів.

Царство



Американський серіал, який розповість історію сходження на престол Франції молодої Марії Стюарт. Драматична історія дівчини, яка розгортається в середині XVI століття в Шотландії. Ще з дитинства Марія знаходиться в монастирі, ховаючись від усіх недоброзичливців і знаходячи розраду в підтримці монахинь. Але борг країни кличе - дівчина зобов'язана повернутися в замок і стати законною дружиною принца Франциска. У цьому союзі немає нічого, крім політичних мотивів, а в палаці королівської пари розростаються змови і темні сили.

Аббадство Даунтон



"Найбільш обговорюваний критиками телесеріал" - таке почесне звання отримала ця драма в книзі рекордів Гіннесса. Якщо ви сумніваєтеся в його якості, то це повинно вас остаточно переконати. Масштабне шоу охоплює період початку XX століття і неповторно відтворює атмосферу Англії того часу. У центрі сюжету знатна родина Кроулі, яка переживає всілякі життєві радощі й трагедії. Драма зачіпає найголовніші історичні події того часу - створення телефонів і автомобілів, появу електрики в побуті, епідемію іспанського грипу, емансипацію жінок, а головне, початок першої світової війни, яка дуже змінить хід історії і життя однієї родини.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article