Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найбільш вражаючі серіали-бойовики

Найбільш вражаючі серіали-бойовики

multikino.com, 13.01.2016 06:47, (прочит: 2489 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кращих екшн-серіалів


Останній корабель



Весь світ охопила жахлива епідемія - більша частина населення планети знищена. Єдиними, кого не торкнувся страшний вірус, став екіпаж корабля, що знаходиться в безкрайніх водах океану. Екіпаж не може повернутися на сушу і не знає, що трапилося з їхніми рідними та близькими. Єдина людина, яка повністю розуміє ситуацію - доктор Скотт, жінка, яка потрапила на борт корабля спеціально, щоб розробити вакцину.

Впавші небеса      



На нашу планету вторглися інопланетяни, вони блискавично руйнують міста і жорстоко знищують людство. Цим істотам не потрібні наші корисні ресурси або земля, вони прийшли за населенням, щоб зробити з них беззаперечних рабів. Найбільше інопланетним створінням підвладні діти і підлітки - вони не можуть чинити опір і потрапляють в колонії прибульців. На Землі залишилося лише десять відсотків тих, що вижили - деякі ховаються і живуть на самоті, інші добровільно відправляються служити загарбникам, а треті вирішили вести боротьбу за своє життя і життя нашої планети.

Легенди       



Головний герой - спеціальний агент ЦРУ, який вийшов на пенсію. Свої кращі роки він віддав службі, здійснивши сотні ризикований завдань і місій. Його особливою рисою була унікальна здатність до перевтілення в інші особистості, деколи він сам плутався і не міг відрізнити реальність від вигадки. Вийшовши на заслужений відпочинок, колишній агент не міг сидіти без діла і став приватним детективом. Життя почало набувати спокійний і рівномірний характер, але герой зауважує дивні зміни в собі. Йому здається, що він стає іншою людиною, а його справжнє обличчя втрачається. Детектив вирішує дізнатися істину - всьому виною його старі прийоми або ЦРУ не готове так просто відпустити свого співробітника.

Вікінги



Жителі холодних скандинавських земель постійно стикаються з труднощами існування. Жахливий клімат і поганий грунт не дають можливості виростити хороший урожай - чисельність жителів збільшується, а їжі не вистачає. Чоловіки-воїни змушені здійснювати постійні набіги на мешканців сусідніх земель, віднімаючи запаси їжі та збільшуючи свої багатства. Одним з найвідважніших, мудрих і рішучих вікінгів того часу стає Рагнар, про якого складено багато легенд. Серіал максимально дійсно показує життя вікінгів, їхні звичаї та побут, протистояння язичництва і християнства. Натуралістичні зйомки відбувалися в морі, що ще краще передає історичну атмосферу.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article