Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі фільми про музику

Кращі фільми про музику

multikino.com, 09.01.2016 13:41, (прочит: 1659 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кращих кінокартин про музику і музикантів


Піаніст, 2002   

Режисер Роман Поланскі


У головних ролях Едріан Броуді, Емілія Фокс, Даніель Кальтаджіроне, Ед Стоппард

Один з кращих фільмів талановитого режисера - драматична картина на військову тему, заснована на реальній історії. Основою сюжету «Піаніста» стала нелегка доля Владека Шпільмана, польського обдарованого музиканта з єврейським корінням, описана в його щоденниках 1939-1945 років. Екранізація отримала безліч нагород у галузі кінематографа. У тому числі 3 статуетки «Оскара» за кращу чоловічу роль, кращого режисера і кращий адаптований сценарій.

Одержимість, 2014

Режисер Дем'єн Шазелл


У головних ролях Майлз Теллер, Дж.К. Сіммонс, Пол Райзер, Мелісса Бенойст

Ще одна драматична історія, де в центрі сюжет молодий і талановитий музикант. Головний герой - джазовий барабанщик, який мріє стати кращим у своїй справі. Хлопець потрапляє в одну з кращих музичних шкіл, до найкращого вчителяя, проте його методи навчання здатні знищити будь-які амбіції. Фільм отримав «Оскара» за кращу чоловічу роль другого плану, ще одного за кращий монтаж та кращий звук.

Ідеальний голос, 2012

Режисер Джейсон Мур


У головних ролях Анна Кендрік, Скайлар Естін, Ребел Вілсон, Адам Дівайн. Анна Кемп

На цей раз мова йде про комедію, яка отримала безліч позитивних відгуків, як з боку глядачів, так і від кінокритиків. В основу фільму ліг роман «Співай ідеально: Погоня за славою вокаліста а капела» автора Мікі Репкіна. Назва книги точно описує сюжет картини - перед глядачами молода дівчина, яка хоче знайти своє місце в житті і одного разу розуміє, що вона була народжена, щоб співати.

Життя в рожевому кольорі, 2007

Режисер Олів'є Даан


У головних ролях Маріон Котійяр, Сільві Тестю, Паскаль Греггорі, Емманюель Сеньє

Якщо французи беруться знімати кіно, то воно буде повністю просякнуте духом їхньої батьківщини. Якщо французи знімають фільм про одну з найвидатніших особистостей в історії Франції - вони роблять це неперевершено. Перед нами біографічна картина про життя Едіт Піаф, яку на екрані дивовижно втілила Маріон Котійяр. Актриса змогла показати легендарну співачку в усі періоди її непростого життя - від 15 і до 48 років, терпіла по 5 годин, поки їй наносили грим, і навчилася разюче перевтілюватися в знеможену наркотичною залежністю людину.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article