Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що дивитися у кіно в січні

Що дивитися у кіно в січні

multikino.com, 07.01.2016 16:03, (прочит: 1450 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд найочікуваніших кінопрем`єр місяця


Новорічні канікули в самому розпалі, а значить, є час сходити в кіно. Новий рік тільки встиг розпочатися і вже радує всіх кіноманів приголомшливими прем'єрами. Січень принесе картини найрізноманітніших жанрів, і кожен зможе вибрати ідеальний варіант для себе.

Помста Г'ю Гласса     

Режисер Алехандро Гонсалес Іньярріту

У головних ролях Леонардо ДіКапріо, Том Харді, Донал Глісон, Уілл Поултер


Прем'єра 7 січня

Багатообіцяючий фільм, за головну роль в якому Леонардо Ді Капріо може отримати довгоочікуваний «Оскар». Головний герой картини, першопроходець Г'ю Гласс, отримує серйозне поранення під час жахливої сутички з диким ведмедем. Товариші Гласса по експедиції приймають рішення залишити його помирати на самоті, оточеного дикою природою. Однак Г'ю не має наміру так легко здатися і прийняти практично неминучу смерть - він готовий боротися за своє життя. Ми побачимо справжню, жорстоку природу, якій протистоїть людина, ведена любов'ю до сім'ї і жадобою помсти.

Крід: Спадщина Роккі

Режисер Райан Куглер

У головних ролях Майкл Б. Джордан, Сильвестр Сталлоне, Тесса Томпсон, Філісія Рашад


Прем'єра 14 січня

У картині буде розказана історія онука легендарного Аполло Кріда. У молодого хлопця одного разу прокидаються дідусеві гени, і він відправляється шукати наставника, який зможе передати йому мудрість поведінки на рингу. Випадок зіштовхує його з не менш видатним Роккі Бальбоа, який був першим серйозним суперником його дідуся.

Джой

Режисер Девід О. Расселл

У головних ролях Дженніфер Лоуренс, Роберт Де Ніро, Бредлі Купер, Едгар Рамірес


Прем'єра 21 січня

Картина, в якій Дженніфер Лоуренс виконала своє краще амплуа - сильної жінки, яка бореться з несправедливістю життя. Головна героїня на ім'я Джой втомилася від монотонності життя, в якому завжди не вистачає грошей і простого щастя. Вона з дитинства любила винаходити і ось, в зрілому віці, вирішує повернутися до улюбленої справи і заснувати власний бізнес. Однак перш ніж добитися успіху і незалежності, Джой належить пройти нелегкі випробування, і зрозуміти, що сім'я не завжди буде на твоєму боці.

Дівчина з Данії

Режисер Том Хупер

У головних ролях Едді Редмейн, Алісія Вікандер, Тусе Сільберг, Ембер Херд Депп


Прем'єра 21 січня

Історія про те, як мистецтво деколи може змінити життя. Сюжет розгортається в двадцятих роках минулого століття і перед нами подружня пара художників. Дружина пише портрети і заради забави пропонує чоловікові позувати їй в жіночому образі. Така невинна пропозиція тягне за собою справжню драму, в результаті якої художник лягає під ніж хірурга для операції по зміні статі.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article