Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП: Фільми для всієї родини

ТОП: Фільми для всієї родини

multikino.com, 03.01.2016 23:45, (прочит: 5862 раз, коментовано: 0 раз)

Фільми, які треба подивитися всією сім'єю на канікулах


Представляємо вам кілька сімейних мелодрам, які ви сміливо можете дивитися в колі родини на новорічних канікулах. Вони порадують вас не тільки гумором і затишною атмосферою, але і покажуть, як можна справлятися з проблемами, що виникають в сім'ї.

Сімейка Адамс, 1991 рік

Режисер Баррі Зонненфельд


У головних ролях Анжеліка Х'юстон, Рауль Хуліа, Крістофер Ллойд, Ден Хедайя, Елізабет Уїлсон

Кожному відомий цей вельми ексцентричний фільм, проте не багато хто з нас згадує про нього, коли хоче подивитися кіно в колі сім'ї. І даремно - адже це класика сімейного кінематографа. Картина показує сім'ю, в якій кожен любить іншого і, що найголовніше, приймає таким як він є. Перед глядачами на екрані постає по-справжньому міцна сім'я, вони готові зробити що завгодно один для одного, і навіть здаватися «нормальними». Ви побачите справжні сімейні цінності, приправлені дивними обставинами і екстравагантним гумором.

Додому на свята, 1995 рік

Режисер Джоді Фостер


У головних ролях Холлі Хантер, Роберт Дауні мл., Енн Бенкрофт, Чарльз Дернінг, Ділан МакДермотт

Гідний режисерський досвід Джоді Фостер, який їй допомогли здійснити талановиті актори. Один Роберт Дауні мл. чого вартий - молодий і ще не розбещений голлівудською увагою. Цей фільм показує сім'ю, яка зібралася разом відсвяткувати День Подяки. Родичі не втрачають можливості вколоти один одного чи пригадати старі образи, і кожен намагається здатися краще, ніж він є. Ця комедія покаже, що ніякі проблеми і дрібні сварки не можуть перекреслити родинне тепло і міцну любов.

Сімейка Тененбаум, 2001 рік

Режисер Уес Андерсон


У головних ролях Джин Хекмен, Анжеліка Х'юстон, Бен Стіллер, Гвінет Пелтроу, Оуен Уїлсон, Білл Мюррей

Для тих, хто не знає, хто такий Уес Андерсон, нагадаємо, що це режисер гучного «Готелю «Гранд Будапешт». Його «Сімейка Таненбаум» виконана в тій же приголомшливій естетичній манері. Картина показує кілька поколінь однієї родини, які вже встигли віддалитися один від одного, але знову опиняються під одним дахом. Причина такого возз'єднання трагічна - батько сімейства оголошує про серйозну хворобу. І після його слів перед глядачами розгортається цікава картина, де кожен член сімейства стикається з випробування честі, егоїзму і боргом перед рідними.

Моє велике грецьке весілля, 2001 рік

Режисер Джоел Цвік


У головних ролях Ніа Вардалос, Джон Корбетт, Лейні Казан, Андреа Мартін, Луїс Менділор

Сім'ю Портокалос знає кожен, навіть якщо жодного разу не бачив цього фільму. У кожного з нас є такі родичі, які передадуть вам привіт з екрану. У центрі сюжету опиняється молода дівчина з грецьким корінням, яка збирається вийти заміж за простого американського хлопця. Ось тут молодій парі і доводиться зіткнутися з усіма примхами сімейства, у якого на все є своя думка.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article