Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 10: Головні прем`єри 2015 року

ТОП 10: Головні прем`єри 2015 року

, 30.12.2015 14:00, (прочит: 2238 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо найкращі фільми року, що минає


Зоряні війни: Пробудження сили



Режисер Джей Джей Абрамс

У головних ролях Джон Бойега, Дейзі Рідлі, Оскар Айзек, Адам Драйвер, Донал Глісон, Харрісон Форд, Марк Хемілл, Кері Фішер


Через тридцять років після загибелі Дарта Вейдера і Імператора галактика знову в небезпеці. Державне утворення Перший Орден на чолі з їхнім таємничим верховним лідером Сноуком і його правою рукою Кайло Реном йде по стопах Імперії, намагаючись захопити всю владу. У цей нелегкий час доля зводить юну дівчину Рей і колишнього штурмовика Першого Ордена Фінна з героями часів війни з Імперією - Ханом Соло, Чубаккою і генералом Лєєй. Разом вони повинні дати бій Першому Ордену, проте настає той момент, коли стає очевидно, що лише джедаї можуть зупинити Сноука і Кайло Рена. І в галактиці в живих залишається тільки один.

Помста Г'ю Гласса



Режисер Алехандро Гонсалес Іньярріту

У головних ролях Леонардо ДіКапріо, Том Харді, Донал Глісон, Уілл Поултер, Пол Андерсон


Мисливець Г'ю Гласс серйозно поранений на незвіданих просторах американського Дикого Заходу. Товариш Г'ю по загону підкорювачів нових земель Джон Фіцжеральд зрадницьки залишає його помирати на самоті. Тепер у Гласса залишилося тільки одна зброя - його сила волі. Він готовий кинути виклик первісній природі, суворій зимі і ворожим племенам індіанців, тільки щоб вижити і помститися Фіцжеральду.

Головоломка



Режисер Піт Доктер, Роналдо Дель Кармен

У головних ролях Емі Барнс, Філліс Сміт, Річард Кайнд, Білл Хейдер, Люіс Блек


Райлі - звичайна 11-річна школярка, і, як у кожного з нас, її поведінку визначають п'ять базових емоцій: Радість, Сум, Страх, Гнів і Гидливість. Емоції живуть у свідомості дівчинки і кожен день допомагають їй справлятися з проблемами, керуючи усіма її вчинками. До пори до часу емоції живуть дружно, але раптом виявляється, що Райлі і її батьків чекає переїзд з невеликого затишного містечка в галасливий і людний мегаполіс. Кожна з емоцій вважає, що саме вона краще інших знає, що потрібно робити в цій непростій ситуації, і в голові у дівчинки настає повна плутанина. Щоб налагодити життя у великому місті, освоїтися в новій школі і подружитися з однокласниками, емоціям Райлі належить знову навчитися працювати спільно.

Божевільний Макс: Дорога люті



Режисер Джордж Міллер

У головних ролях Том Харді, Шарліз Терон, Ніколас Холт, Х'ю Кіяс-Берн, Райлі Кіо


Переслідуваний примарами неспокійного минулого, Макс впевнений, що найкращий спосіб вижити - поневірятися на самоті. Незважаючи на це, він приєднується до бунтарів, які біжать через всю пустелю на бойовий фурі, під проводом воєначальника Фуріоси.

Вони намагаються втекти з Цитаделі, яка страждає від тиранії Несмертного Джо, у якого вони забрали дещо дуже цінне. Розлючений воєначальник кидає всі свої сили на погоню за бунтівниками, ступаючи на дорогу війни - дорогу люті.

Марсіанин



Режисер Рідлі Скотт

У головних ролях Метт Деймон, Джессіка Честейн, Чіветель Еджіофор, Крістен Уіг, Джефф Деніелс


Марсіанська місія «Арес-3» в процесі роботи була змушена екстрено покинути планету через насування піщаної бурі. Інженер і біолог Марк Уотні отримав пошкодження скафандра під час піщаної бурі. Співробітники місії, вважаючи його загиблим, евакуювалися з планети, залишивши Марка одного.

Прокинувшись, Уотні виявляє, що зв'язок із Землею відсутній, але при цьому повністю функціонує житловий модуль. Головний герой починає шукати спосіб протриматися на наявних запасах їжі, вітамінів, води і повітря ще 4 роки до прильоту наступної місії «Арес-4».

Мерзенна вісімка



Режисер Квентін Тарантіно

У головних ролях Курт Рассел, Семюел Л. Джексон, Тім Рот, Майкл Медсен, Дженніфер Джейсон Лі, Уолтон Гоггінс


США після Громадянської війни. Легендарний мисливець за головами Джон Рут по кличці Вішатель конвоює ув'язнену. По дорозі до них прибивається ще один мисливець. Снігова буря змушує всіх трьох шукати укриття в крамниці на відшибі, де вже розташувалася вельми строката компанія: генерал, шериф, мексиканець, француз і ковбой ... І один з них - не той, за кого себе видає.

Шпигунський міст



Режисер Стівен Спілберг

У головних ролях Том Хенкс, Марк Райленс, Емі Райан, Алан Алда, Остін Стоуелл


Дія фільму відбувається на тлі серії реальних історичних подій і розповідає про бруклінського адвоката Джеймса Донована, який опиняється в епіцентрі холодної війни, коли ЦРУ відправляє його на практично неможливе завдання - домовитися про звільнення захопленого в СРСР американського пілота літака-розвідника U2.

Прогулянка



Режисер Роберт Земекіс

У головних ролях Джозеф Гордон-Левітт, Бен Кінгслі, Стів Валентайн, Шарлотта Ле Бон, Джеймс Бедж Дейл, Бен Шварц


Ви боїтеся висоти? А можете уявити себе що йде по натягнутому канату на висоті більше 400м без всякої страховки? Потоки вітру обдувають вас, а внизу - місто і тисячі схвильованих поглядів, спрямованих вгору.

Історія про те, як французький канатоходець Філіп Петі наважився здійснити легендарний трюк - пройти без страховки по канату, натягнутому між хмарочосами в Нью-Йорку.

Молодість



Режисер Паоло Соррентіно

У головних ролях Майкл Кейн, Харві Кейтель, Рейчел Вайс, Пол Дано, Джейн Фонда


Фред - уславлений композитор і диригент, всупереч проханням Її Величності, відмовляється виступити на дні народження принца Філіпа, і на це у нього є вагома причина. Мік, оскароносний режисер, щосили працює над новим сценарієм «фільму-одкровення», але справа не надто спирається.

Фред і Мік вже півстоліття дружать, сміються над собою і дивуються красі і несправедливості цього світу. Це літо вони проводять на альпійському курорті, де любовні переживання вже дорослих дітей, випадково підглянуті драми і одкровення далекого минулого назавжди змінять долі друзів.

Лобстер



Режисер Йоргос Лантімоса

У головних ролях Колін Фаррелл, Рейчел Вайс, Джессіка Барден, Олівія Колман, Ешлі Дженсен


Історія кохання, яка розгортається в найближчому майбутньому, де самотніх людей заарештовують і відправляють в моторошний готель. Там вони зобов'язані знайти собі пару за 45 днів. Якщо їм це не вдається, то їх перетворюють на тварину і відпускають у ліс.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

best movies, article