Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Романтичні комедії для зимових вечорів

Романтичні комедії для зимових вечорів

multikino.com, 30.12.2015 09:42, (прочит: 1887 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд класичних романтичних комедій


Кохання по дорослому, 2012

Режисер Джадд Апатоу


У головних ролях: Меган Фокс, Пол Радд, Леслі Манн, Джон Літгоу, Мелісса Маккарті

Оригінальна назва фільму звучить як This is 40, тому в центрі сюжету картини 40-річна жінка на ім'я Деббі, дружина і мати двох дітей. Героїня вирішує, що в її житті щось не так і їй потрібні зміни. Адже це так просто - радіти дрібницям, більш відповідально підходити до виховання дітей, бути більш урівноваженою і просто почати жити щасливо. Це гідна комедія про стандартні проблеми, коли наздоганяє страх самотності і неминучої старості. Відвертий і добрий фільм, в який режисер вклав свою душу. Цікаво, що в картині грає сім'я режисера, яка так само допомагала у написанні сценарію.

Дещо ще, 2003

Режисер Вуді Аллен 


У головних ролях: Джейсон Біггс, Крістіна Річчі, Денні Де Віто, Вуді Аллен

Тільки те, що картину зняв Вуді Аллен, говорить про її чарівність. А він ще й зіграв у ній, як завжди з усією безпосередністю і повною віддачею. «Дещо ще» це чарівна історія про любов, яка розгортається на тлі великого міста. У центрі сюжету молода пара - сором'язливий Джері і дівчина-катастрофа Аманда, які зачаровані чарами Амура. Бідний герой не знає, що робити зі своїми почуттями - у його коханої, здається, просто немає часу на нього, і він знаходить розраду в обличчі дорослого і досвідченого порадника, який все розкладе по поличках. Не пропустіть можливість подивитися цей недооцінений романтичний шедевр.

Відпустка за обміном, 2006

Режисер Ненсі Майерс


У головних ролях: Кемерон Діас, Джуд Лоу, Кейт Уінслет, Джек Блек

Цей фільм можна назвати прикладом вдало підібраних акторів, кожен з них точно зумів показати свого героя. У центрі уваги дві дівчини, які вирішили взяти участь в обміні будинками на різдвяні канікули. У підсумку, героїня Кемерон Діас опинилася в засніженому англійському містечку, а Кейт Уінслет - в сонячній Каліфорнії. Жінки пішли на такий крок, щоб забути торішні образи - з обома погано обійшлися їхні чоловіки. Картина покаже, як можна змінити відчай несподівано приємним досвідом.

Непрохані гості, 2005

Режисер Девід Добкін


У головних ролях: Оуен Уїлсон, Вінс Вон, Рейчел Макадамс, Крістофер Уокен

За виконавцями головних ролей міцно закріпилася слава комедійних акторів, і не дарма - «Непрохані гості» ще одне тому підтвердження. Картина розповість про двох безтурботних друзів, у яких є відмінне хобі - ходити по різних весіллях міста, звичайно без запрошень, і відверто користуватися зневіреними дівчатами. Така схема завжди спрацьовувала, а ось одного разу хлопці наштовхнулися на не менш вигадливих подруг, ніж вони самі.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article