Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі молодіжні серіали

Кращі молодіжні серіали

multikino.com, 22.12.2015 20:09, (прочит: 1412 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд популярних сучасних серіалів


Молокососи, Skins

Один з найпопулярніших серіалів для молоді та підлітків у світі. Перший сезон стартував в 2007 році в Британії, а потім його перейняли канали і онлайн сервіси багатьох країн. Всього вийшло 7 сезонів шоу. У центрі сюжету сучасні британські підлітки, які щодня стикаються зі знайомими всім проблемами і переживаннями дорослішання. Формування характеру, становлення особистості на тлі вечірок, алкоголю, наркотиків і сексу. Вони протистоять всьому світу і самим собі, намагаючись приймати вірні рішення і давати відповіді на серйозні запитання. Вони - те покоління, якому плювати на правила застарілого суспільства - вони вимагають своєї незалежності.

Безсоромні / Безстидники, Shameless

Американська адаптація британської драми, яка стала в рази популярніше - можливо справа в акторах або тонкому англійському гуморі, але це незаперечний факт. Історія не найбільш благополучної і правильної сім'ї, яка постає перед глядачами, не може залишити байдужим. Багатодітна сім'я з батьком-одинаком і до того ж алкоголіком, день за днем виживає, як може. На перший погляд може здатися, що тут кожен сам по собі і нікому немає діла до інших, але насправді, ці діти показують справжню любов і сімейні цінності. На даний момент вийшло вже 6 сезонів серіалу.

Відброси / Погані, Misfits

На цей раз британський гумор припав до смаку багатьом - Відброси стали популярні далеко за межами своєї батьківщини. У центрі сюжету 5 «поганих», які зустрічаються на громадських роботах (покарання за дрібні злочини). Вони не були друзями, але сталося те, що об'єднало їх назавжди - після сильного шторму кожен з них отримав суперздатність. З відбросів вони перетворилися на справжніх супергероїв, однак вони не знають, що робити з набутими силами і як впорається з відповідальністю, що на них обрушилася.

Хор / Лузери, Glee

Один з кращих шкільних серіалів, який розповідає про долю учнів-невдах. Серіал вийшов в ефір у 2009 році після закінчення популярного телешоу American Idol, де «прості смертні» ставали поп-зірками, і спритно підхопив цю тему. Перед глядачами серіалу розгортається історія перетворення лузерів, з якими ніхто не хотів тусуватися, у впевнених в собі особистостей.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article