Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найзнаменитіші прикраси з кінофільмів

Найзнаменитіші прикраси з кінофільмів

multikino.com, 22.12.2015 02:04, (прочит: 3596 раз, коментовано: 0 раз)

Коштовності, які зводять з розуму з кіноекранів


Дивлячись кінофільми, ми звертаємо увагу не лише на розвиток сюжету і гру акторів, а й на їхні образи, які ретельно створюють костюмери і стилісти. Творці кінофільмів не звикли економити, і на прикрасах для підкреслення статусу героїв, в тому числі. Ми згадали найбільш вражаючі прикраси з кінофільмів, які зводили з розуму і викликали заздрість у багатьох глядачів - діамантові кольє, каблучки, і золоті ланцюжки.

Ще одна з роду Болейн, 2008 рік

Героїня Наталі Портман, Анна Болейн, і її перлове кольє, яке прикрашено великої золотої буквою «В». Творці реквізиту постаралися на славу - вони відтворили точну копію оригінального кольє Анни, в якому вона зображена на численних портретах.

Віднесені вітром, 1939 рік

Брошка значного розміру, виконана в золоті, в якій героїня Вів'єн Лі, Скарлетт О'Хара, з'являється у фіналі картини. Поєднання цієї елегантної прикраси та траурної вельветової сукні стало справжньою родзинкою образу героїні.

Мюзикл «Мулен Руж», 2001 рік

Тут не могло залишитися без уваги платинове кольє, прикрашене діамантами, на шиї Ніколь Кідман, яка виконала роль головної героїні Сатин. Ця коштовність була створена спеціально для фільму, і для її відтворення знадобилося 1308 діамантових каменів. Вартість прикраси в той час оцінили в 1 мільйон доларів.

Володар кілець, 2001 рік

Всі добре пам'ятають легендарне Кільце Всевладдя, яке лягло в основу сюжету книг Дж. Р. Р. Толкіна. Спеціально для екранізації книги, ювелірна компанія з Нової Зеландії створила цей перстень з 18-каратного золота. Всього у фільмі фігурували 15 версій кільця, які трохи відрізнялися за вагою та розміром.

Секс у великому місті 2, 2010 рік

Ще одне кільце, яке звело з розуму величезну кількість жінок по всьому світу - обручка Керрі Бредшоу, яку на екрані втілила Сара Джессіка Паркер. Актриса особисто брала участь у створенні коштовності, доповнюючи його оформлення авторськими штрихами. Неповторний чорний діамант, вагою в 5 карат, вставлений у 18-каратне біле золото і оточений паве з безбарвних діамантів.

Красуня, 1990 рік

Знамените кольє, яке герой Річарда Гіра підносить своїй коханій в обличчі Джулії Робертс. Прикраса була справжнісінькою і складалася з 23 рубінів, оточених серцями з діамантів. Вартість коштовності оцінюється в 1,35 мільйон доларів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article