Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Перший дубльований трейлер

Перший дубльований трейлер "Люди Ікс: Апокаліпсис" (ВІДЕО)

, 16.12.2015 00:00, (прочит: 2446 раз, коментовано: 0 раз)

Представляємо офіційний трейлер до фільму


У ролях: Джеймс Макевой, Майкл Фассбендер, Дженніфер Лоуренс, Ніколас Холт, Еван Пітерс, Олівія Ман, Роуз Бірн, Софі Тернер, Тай Шерідан, Коді Сміт-МакФі та інші.

Автор шалено популярного світового блокбастера «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» режисер Браян Сінгер повертається з новим фільмом – «Люди Ікс: Апокаліпсис».

Йому поклоняються, як Богу, від часів зародження цивілізації. Апокаліпсис, перший та наймогутніший мутант з марвелівського всесвіту Людей Ікс, увібрав у себе силу багатьох інших мутантів, ставши безсмертним та непереможним. Прокинувшись через тисячі років, він розчарований навколишнім світом і набирає команду могутніх мутантів, включаючи збентеженого Магнето (Майкл Фасбендер), аби очистити людство та створити новий світовий порядок, де буде царювати він сам. Доля Землі висить на волосинці - і Рейвен (Дженніфер Лоуренс) за допомогою Професора Ікс (Джеймс МакЕвой) мають очолити команду молодих Людей Ікс, аби зупинити свого найлютішого ворога та врятувати людство від суцільного знищення.

Прем’єра фільму "Люди Ікс: Апокаліпсис" в Україні 19 травня 2016.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

X-Men: Apocalypse, trailer