Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Мег Райан відверто розповіла про пластику і хейтерів

Мег Райан відверто розповіла про пластику і хейтерів

, 07.12.2015 08:00, (прочит: 1597 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса міркувала про пластичні операції, хейтерів і любов


Актриса Мег Райан знялася для нового випуску журналу Porter і говорила на відверті теми.

Про хейтерів: «Чесно кажучи, я звертаю на них не надто багато уваги. Сьогодні навколо стільки хейтерів. Судити дуже просто. Бути хейтером - це так нерозумно. Мої подруги ніколи не сидять і не пліткують про інших. Звичайно, ми розмовляємо на особисті теми. Але люди, яких я ціную, говорять про те, як ростуть їхні діти, про те, який світ їх оточує. Ми говоримо про те, що ми їмо і чим ми дихаємо».

Про те, чи робила вона пластику: «Є теми важливіші того, як жінки виглядають і як вони старіють. Я люблю свій вік. Люблю своє нинішнє життя. Мені подобається, що я стільки всього дізналася, подобається та людина, на яку я перетворилася. У моєму житті бували моменти, коли я відчувала себе так, немов розліталася на шматочки. Але зараз я відчуваю легкість і свободу. Думаю, це приходить з віком. Ми зациклені на розмовах про зовнішність і кольорі волосся. Це цікаво рівно п'ять хвилин, але не більше».

Про любов: «Не маю нічого проти. Але зараз я взяла невелику перерву. Зараз моє життя мене повністю влаштовує. Я занурена в своїх дітей і в свій власний світ».



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Meg Ryan