Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Чарлі Шин розповідає про ВІЛ-інфекцію на шоу NBC (ВІДЕО)

Чарлі Шин розповідає про ВІЛ-інфекцію на шоу NBC (ВІДЕО)

, 19.11.2015 00:00, (прочит: 3011 раз, коментовано: 0 раз)

Актор офіційно визнав, що ВІЛ-інфікований, на ток-шоу


Актор Чарлі Шин в прямому ефірі ток-шоу Today Show на NBC офіційно визнав, що ВІЛ-інфікований - і розповів про свій діагноз і про те, що йому довелося пережити після цього.

«Я тут, щоб визнати, що я дійсно ВІЛ-інфікований», заявив Чарлі Шин в ефірі. За словами актора, ВІЛ-інфекцію у нього виявили чотири роки тому. Таке визнання актор вчинив для того, щоб зупинити людей, які намагаються «нажитися» на його діагнозі.

«Все почалося з серії головних болів, божевільних мігреней, я прокидався в поту дві або три ночі підряд, потім мене екстрено госпіталізували. Я думав, що у мене пухлина мозку, що зі мною покінчено». Після серії аналізів лікарі не знайшли у актора пухлини - зате виявили ВІЛ.

Також в інтерв'ю Чарлі Шин зізнався, що безліч людей, яким він колись довіряв і розповів про свій діагноз, намагалися його шантажувати - змусити актора платити за мовчання. На питання, чи продовжить він платити цим людям, актор відповів: «Після сьогодні - ні. Це моя головна мета. Сьогодні я випускаю себе з в'язниці». Точну суму грошей, витрачену на шантажистів, Шин назвати не зміг, але зазначив, що «достатньо, щоб в загальному вийшло кілька мільйонів».

Депресія, викликана діагнозом, спровокувала серію скандальних витівок Чарлі Шина в останні 4 роки - «я вживав величезну кількість наркотиків, я дуже багато пив і приймав погані рішення».

Також актор заявив, що впевнений, що нікому не передав ВІЛ-інфекцію, але зізнався, що займався незахищеним сексом з двома жінками - які знали про його діагноз.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Charlie Sheen