Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Крістен Стюарт і Хлоя Севіньї зіграють в драмі про Ліззі Борден

Крістен Стюарт і Хлоя Севіньї зіграють в драмі про Ліззі Борден

, 29.10.2015 16:00, (прочит: 1659 раз, коментовано: 0 раз)

Фільм розповість про дівчину, яка вбила своїх батьків


Проект поки не має назви, але загальна концепція і головні героїні вже відомих. Фільм буде розповіддю трагічної історії про Ліззі Борден, яку в 1892 році звинуватили у вбивстві її батька і мачухи.

Трупи батька Ліззі і його другої дружини були виявлені у власному будинку. Смерть настала від ударів сокирою. У будинку в той момент знаходилися Ліззі і служниця Бріджет Салліван. Спочатку слідство розглядало версію про вторгнення в будинок невідомих, але потім переключилася на Ліззі і заарештувало її за звинуваченням у подвійному вбивстві. Однак, суд виніс виправдувальний вердикт, не повіривши, що тендітна дівчина могла скоїти такий жорстокий злочин.

До цих пір існує теорія, що у Борден і Салліван був таємний любовний зв'язок і тому служниця також замішана у вбивствах. Ймовірно, ця версія і стане основним сюжетом фільму.

Хлоя Савіньї стане Ліззі Борден, а Крістен Стюарт зіграє служницю Бріджет Салліван. Раніше канал HBO планував зняти мінісеріал про Борден з Савіньї в головній ролі, але той проект не був реалізований.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Chloë Sevigny, Kristen Stewart