Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

7 повернень жовтня

7 повернень жовтня

lenta.ru, 12.10.2015 00:49, (прочит: 2569 раз, коментовано: 0 раз)

Осінні прем'єри нових сезонів улюблених серіалів


«Флеш»

Thу Flаsh


Старт 6 жовтня, канал CW





Сучасний супергеройський бойовик про найшвидкішу людину. Другий сезон обіцяє бути бадьорим і зберегти стабільний розвиток сюжету. Творці також анонсували появу в шоу Джея Гаррика, Флеша з іншого всесвіту. Цього персонажа добре знають шанувальники оригінальних коміксів.



«Добра дружина»

Thе Goоd Wifе


Старт 4 жовтня, канал CВS





У порівнянні з іншими гучними поверненнями, початок сьомого сезону цієї юридичної драми не викликає такий ажіотаж. Однак у серіалу є велика кількість вірних шанувальників, які і роблять шоу успішним вже протягом 7 років. Новий сезон покаже чергові труднощі та перепони, які доля приготувала для головної героїні і як вона, як завжди з упевненістю, буде з ними справлятися.



«Покинуті»

Thе Lеftovers


 Старт 4 жовтня, канал НВО





Другий сезон трилера про біблійне Захоплення, який знімають творці «Залишитися в живих» за книгою Тoма Перрoтті. Перший сезон розповідав про життя у світі, який пережив зникнення великої частини населення планети. Другий сезон вирішили зробити більш локалізованим, подивимося що з цього вийшло.



«Родина»

Homeland


Старт 11 жовтня, канал АМС





Це шоу називають одним з найбільш гостросюжетних за останні роки. П'ятий сезон творці анонсували як перезавантаження, а головній героїні, яка є агентом ЦРУ і до того ж страждає біпoлярним розладом, належить зіткнутися з ще більш витонченими ворогами міжнародної безпеки.



«Ходячі мерці»

Thе Walking Dеad


Старт 11 жовтня, канал АМС





Серіал, який заснований на коміксах про зoмбі-апoкаліпсис, виходить вже 6-м сезоном. Виконавець головної ролі Ендрю Лінкoльн і творці шоу називають майбутній сезон кращим за всю історію серіалу. Обумовлено це сюжетом - в шоу з'явиться головний лиходій з коміксів, який зробить історію ще більш жорстокою і захоплюючою.



«Американська історія жахів: Готель»

Amеrican Hоrror Stоry: Hоtel


Старт 7 жовтня, канал FX





Про цей серіал важко сказати щось нове. П'ятий сезон буде таким же неймовірно красивим, захоплюючим, страшним і таємничим, як і 4 попередніх. Окрім відомих акторів, яких вже полюбили шанувальники серіалу, до касту приєдналася Леді Гага, яка принесла свій неповторний стиль в шоу. Фанам залишається затамувати подих і не моргаючи дивитися найстрашніший серіал сучасного телебачення.



«Лікарня "Нікербoкер"»

Thе Kniсk


Старт 16 жовтня, канал CINЕMAX





Цим шоу займається Стівен Содерберг, а головну роль генія хірургії виконує Клайв Оуен. Перший сезон показав глядачам багато крові, операцій і наркотиків, загорнувши це все в затишну атмосферу лікарні початку 20 століття. Будемо сподіватися, що зробивши відмінний старт, серіал продовжить тримати планку.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article