Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зразковий самець 2 (2016)

Zoolander 2

Тріумфальне продовження "Зразкового самця" виявилося не таким вже тріумфальним.

Так, тут є божевільний зірковий акторський склад, безліч жартів (от тільки мало які "потрапляють у яблучко"), кумедний сюжет і вибуховий початок. Втім, виглядає це якось дешево і навіть трешово.

Фільм починається з вбивства Джастіна Бібера ("Як це навіщо було вбивати Бібера?"). Останнє, що робить поп-співак - це "селфі". До того ж, він не перша поп-зірка, яку вбили і яка перед смертю сфотографувала себе з тим самим виразом обличчя. Модна поліція на чолі з сексуальною героїнею Пенелопи Крус береться за справу і кличе на допомогу "Зразкового самця" Дерека Зуландера. Далі все стає ще більш абсурдно. Виявилося, що у раю жили не тільки Адам і Єва, а й Сєва - перша модель. Ще чимало сценарних ходів викликають одне й те саме питання - Хто і для чого це вигадав?

Хоча, у фільмі можна побачити чимало модних знаменитостей - Анну Вінтур, Марка Джейкобса та Александра Ванга. Не залишуться ображеними і шанувальники Бенедикта Камбербетча, Стінга, Кеті Перрі та вище згаданого Джастіна Бібера.

Якщо ви шукаєте розумне кіно, то проходьте повз, а якщо вам потрібна незрозуміла комедія, яка, втім, може подарувати і чимало позитивних емоцій, то "Зразковий самець 2" - ваш вибір.

Оцінка - 4 з 10