Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Трамбо (2015)

Trumbo

"Фабрика мрій", яскравий та захопливий Голлівуд... Практично кожен шанувальник кіно мріє дізнатися про нього більше. Дозволить це зробити фільм "Трамбо", який хоч і провалився на цьогорічному "Оскарі", втім отримав схвалення від критиків та глядачів.

Стрічка розповість про культового сценариста Далтона Трамобо (це він подарував світові "Римські канікули" та "Спартака"). Трамбо потрапляє до так званого "чорного списку" і опиняється на узбіччі всієї індустрії. Чому, що буде далі і до чого це призведе? - відповіді ви знайдете після перегляду. Фільм засновано на реальних подіях, тому ви зможете спостерігати за справжньою історією кіно.

До речі, цей фільм можна сміливо називати дебютом режисера Джея Роуча у "серйозному" кіно, адже до цього він знімав лише комедії.

Головні ролі дісталися Браяну Кренстону, Даян Лейн та Хелен Міррен. Окремо варто згадати юну Ель Фаннінг. Дівчина розвивається і у кожному фільмі демонструє все кращу (а головне - глибшу) гру.

Фільм сподобається і тим, хто цікавиться історією кінематографу, і тим, хто просто любить естетичний та якісний продукт.

Оцінка - 8 з 10.