Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості ()

Batman v Superman: Dawn of Justice

"Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" - один з найбільш очікуваних проектів 2016 року. Що ж, у цьому немає нічого дивного. Зіткнення двох головних супергероїв хотіли побачити всі.

Глядачі ще перед початком фільму обрали свою сторону - Бетмен (його традиційно грає Бен Аффлек), або Супермен (тут такий же канонічний Генрі Кавілл). Питання у тому: чи можуть тут бути переможці взагалі?

Напевно, зайве говорити про спецефекти, адже вони тут на найвищому рівні. Зак Снайдер зумів створити якісний фільм-комікс.

Те, що викликає питання, це сюжет стрічки. Складається враження, що всі герої або трохи нерозумні, або просто недалекоглядні. Практично всі проблеми у фільмі можна було би вирішити розмовою, або банальною обачливістю. Хоча... тоді у нас не було би цього фільму взагалі.

Звісно, смішно вимагати від фільму інтелектуальності. Він відповідає своєму жанру і є звичайним атракціоном, який триматиме у напруженні всі дві з половиною години. Ви справді не зможете відвести погляд від екрану!

Провал у критиків і успіх у глядачів - теж очікуваний розклад. Хочете весело провести вечір у компанії з друзями і попкорном - тоді "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" ваш варіант. Хочете кіно для роздумів? Шукайте щось інше.

Оцінка - 7 з 10.