Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Розлучення у великому місті (2012)

What Maisie Knew

"Розлучення у великому місті" - чергова назва стрічки над якою особливо попрацювали російські дистриб'ютори. Оригінальна назва фільму "What Maisie Knew" дослівно перекладається "Що знала Мейзі", тому що тут спільного з назвою, з якою фільм вийшов в російський прокат невідомо.

В Україні фільм на жаль не показуватимуть.

Фільм знятий за мотивами роману Генрі Джеймса, про життя семирічної дівчинки, батьки якої не можуть поділити доньку. Маму дівчинки, рок-зірку Сюзанну, грає Джуліанна Мур, а батька Стів Куган. Мейзі, маленьку головну героїню, зіграла Оната Апріл.
"What Maisie Knew" – сімейна драма про боротьбу за батьківські права. Режисерами стрічки виступили Скотт Мак Гіхі та Девідд Сігел. Драма вийшла 23 жовтня в обмеженому прокаті в США і Великобританії.

Чому фільм показали в такій малій кількості країн не відомо, адже стрічка дійсно заслуговує уваги. Чудова акторська гра як зіркової голлівудської акторки Джуліанни Мур так і маленької кінозірки Онати Апріл. Цікавий сюжет фільму, тому навіть при спокійній атмосфері, яка пронизує його, він тримає в напрузі.

Думаю, не варто говорити про соціальні питання, які піднімає "What Maisie Knew", тут все само-собою зрозуміло.
За десятибальною шкалою фільм заслуговує на 10.

Skygge