Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дзвінок 2 (2005)

Ring Two, The

На що здатна матір аби врятувати свою дитину? Надіюсь, жодна жінка ніколи не буде змушена відповідати на це запитання, але очевидну відповідь ви знайдете у продовженні однойменного сиквелу „Дзвінок 2”. На жаль, як і більшість продовжень, ця картина не є гідним конкурентом першої частини. Вже надто вона якась передбачувана і місцями абсурдна.

Дія фільму розгортається у маленькому містечку, до якого переїжджають Рейчел з Ейданом після подій першої частини, і знову нестримний дух Самари не дає їм спокою. Цікаво, що у продовженні ключову роль грає вже не відеокасета (її бачимо лише перших 20 хвилин), а сама Самара, в якої тепер новий план – повернутися у світ живих.

Звичайно, напруження у фільмі не бракуватиме, спецефекти зроблені „страшно” гарно (особливо ефекти води), у декількох моментах глядачі просто підстрибували на кріслах, але такого ефекту слід очікувати лише від перегляду на Великому Екрані. Щодо гри акторів, то й тут фільм зазнав втрат – немає того трагічного реалізму, який вміла передати Наомі Уоттс. На підсумок скажу – ідея хороша, виглядає непогано, але загалом, щось не надто вражає.

Alexx