Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Янголи та Демони (2009)

Angels & Demons

Фільм "Ангели і Демони" - це друга відома робота режисера Рона Ховарда після славнозвісного "Коду Да Вінчі", який свого часу викликав багато галасу, скандалів, але тим самим завоював велику популярність та нтерес. У своєму новому творінні режисер знову повернувся до релігійно-історичної тематики , звичайно ж, до Дена Брауна, за чиєю книгою і був знятий ф льм.

Головний герой, Роберт Ленгдон (Том Хенкс) їде розсл дувати наслідки таємничого вбивства науковця, що розробив певну речовину, яка у випадку вибуху може завдати надзвичайно шкоди та збитків. Речовину викрали, на тілі вбитого знайдений древній символ ілюм натів, а у Ватикані помирає папа....Про подальші події сказано у слогані: "Вони прийшли, щоб помститись"...ілюмінати знову хочуть здобути владу та силу... Роберту Ленгдону та його помічниці (дочц убитого)потрібно діяти швидко та злагоджено, не зупиняючись ні на мить...

Цей фільм зацікавить тих, хто любить історію і маловідомі цікаві та загадкові факти і містичні події... Адже головною темою є ілюмінати - таємні групи, як хочуть повністю змінити світ і підкорити його собі...
Переглядаючи фільм "Ангели і Демони" потрібно уважно слідкувати за всіма подіями, звертати увагу на всі деталі і встигати за швидким розвитком подій, бо усі вони пов'язан між собою і в кінцевому результаті приводять до розв'язки. Присутні дуже напружен моменти, а сам сюжет майстерно переплетений з містикою. Режисер також встигаі серед всіх цих подій порадувати око глядача красою Риму, його найвизначн шими місцями. Така собі екскурсія, але в шаленому темп .

Загалом картина весь час трима глядача у напруженні, а останні сцени фільму просто-таки вражають своєю силою та динамікою.Розвязка дуже непередбачувана, шокуюча та неспод вана.

Орися Федуняк