Multikino

Версія сайту: Рос | Укр


Бладрейн (2006)

Bloodrayne

Кіно

Тривалість

95 хв.

Країна

Німеччина, США

Режисер

Юв Болл

Прем`єра в Україні

2006-03-23 , Люксор - Україна

Прем`єра в світі

2006-01-04

Рейтинг фільму

8.66(197 голосів)

Румунія, 18 вік. Рейн - довершене створіння, що володіє силою Безсмертних і душею людини. Наполовину вампір, наполовину земна жінка, вона присягнулася винищувати кровожерних упирів. Вона жадає відплати за смерть матері. Рейн вступає у відчайдушні сутички з Іншими, відправляючи тих в світ темряви. Рейн мстить кровопивцям, і заспокоїться, лише знищивши головного з них, вампіра Кагана. Власного батька.

Він забрав життя у матері Рейн. Осиротіла дівчинка знайшла притулок в бродячому цирку. Йшли роки. Рейн росла, не підозрюючи про своє дійсне походження. Але одного разу вона дізналася смак крові. Її нестерпиму спрагу тепер може утамувати тільки нова кров. Але Рейн відмовляється позбавляти життя безневинних людей, і шукає кров вампірів.

Вона приєднується до мисливців за вовкулаками, щоб разом з ними позбавити землю від нечисті, а людей від винищевання. Згідно старовинному переказу предок Рейн, могутній вампір Беліар залишив після себе три Талісмани. Зібрані разом, вони дають володарю небачену могутність і силу. У владі господаря Талісманів увергнути світ в Пітьму.