Multikino

Версія сайту: Рос | Укр


На відстані кохання (2010)

Going the Distance

Кіно

Тривалість

107 хв.

Країна

США

Прем`єра в Україні

2010-09-09 , Кіноманія

Прем`єра в світі

2010-08-27

Рейтинг фільму

6.5(2 голосів)

За пивом, розмовами про дрібниці в барі і ... за сніданком наступного ранку безмежна дотепність і непідробна щирість Ерін зачаровують Гарретта, який тільки пережив розлучення. Пристрасть спалахнула й переросла у справжню бурю почуттів, що захопила молодих людей на все літо, але ніхто не чекав, що у роману може бути продовження - адже Ерін відправляється додому в Сан-Франциско, а Гарретт залишається працювати в Нью-Йорку. Однак шість тижнів божевільних веселощів несподівано стали дуже значущими, і обидва більше не впевнені, чи хочуть вони, щоб все раптом закінчилося.

Друзі Гарретта Бокс і Ден жартують про польотну дієту і «серйозні стосунки» з мобільним телефоном, але вони не бажають втрачати свого найкращого товариша по чарці через якийсь черговий роман. У той же час приймаюча все занадто близько до серця і надто турботлива старша сестра Ерін Коррін всіма силами намагається утримати її від того, щоб кидатися у вир з головою.

Але не дивлячись на тисячі миль і цілий континент, їх розділяють, протести друзів і родичів і найнесподіваніші спокуси, пара, можливо, зуміє зберегти те тендітне почуття, яке настільки нагадує кохання...