Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сато Юко

... Йо Асакура

Інуяма Інуко

... Манта Оямада (Морті)

Хаясібара Мегумі

... Анна Кйояма / Опачо

Конісі Кацуюкі

... Амідамару

Танака Масахіко

... Ріо (Бокуто но Рю)

Усі творці


Шаман Кінг (2001)

Shaman King

Серіал ТВ

Тривалість

23 хв.

Країна

Японія

Прем`єра в світі

2001-07-04

Рейтинг фільму

9(2 голосів)

Кожні 500 років Зірка Долі пролітає по небі, оповіщаючи всіх шаманів світу про те, що Великий Турнір Шаманів почався. Шаман — це людина, здатна бачити духів і битися разом з ними як єдине ціле. Мета Турніру полягає в тому, що шаман, який пройшов всі випробування і бої, стає Королем Шаманом. Він об'єднується з Королем Духів — найбільшим і сильним духом в світі, — і стає настільки могутнім, що може управляти всім життям на Землі.

Вже третій раз підряд Хао (Зік), древній шаман, телепат і провісник, мріє отримати перемогу на Турнірі. Його мета — знищити людство, бо він вважає, що людство загубить планету. Він вважає, що лише королівство шаманів, створене і кероване ним, існуватиме в гармонії і згоді з природою.
Він був переможений вже 2 рази — 1000 (у роді Асакури) і 500 (плем'я Апачі) років тому, ціною неймовірних зусиль. Кожного разу реінкарнуючись, він стає все більш могутнім, з ним все важче впоратися. Так вийшло, що на цей раз він відродився в древній шаманській династії Асакура, і лише його брат-близнюк Йо(його дух Амідамару) володіє достатньою силою, щоб протистояти йому.