Multikino

Версія сайту: Рос | Укр


Майстер Мусі (2005)

Bug Master

Серіал ТВ

Тривалість

25 хв.

Країна

Японія

Прем`єра в світі

2005-10-23

Рейтинг фільму

8(1 голосів)

Окрім видимого світу, доступного органам чуття, є простір, де пліч-о-пліч з людиною мешкають мусі. Люди звикли боятися цих дивних створінь, які інколи стають джерелом хвороб і бід, хай і не по своїй волі. Проте є ті, хто здатний бачити мусі і уміє управляти ними. Таких фахівців називають «Майстрами Мусі».

Гінко – мандруючий Майстер Мусі. Інколи його запрошують допомогти, інколи він сам приходить, почувши про дивовижне створіння, а деколи повертається туди, де побував колись. Дуже часто йому доводиться не лише виганяти небезпечних мусі, але також зціляти людські душі. Кожен випадок унікальний, як не схожі одна на одну людські долі. Але Гінко не прагне знищити мусі – набагато цікавіше зрозуміти їх суть.

Детективна основа «Майстра Мусі» перетворює серіал на ланцюжок загадок і розслідувань. Містична сторона робить кожну історію притчею. Дія повільно розвивається в умовному середньовіччі епохи Едо, серед покритих лісами гір і рисових полів. Тут немає особливої динаміки, зате вистачає поетичності і глибини.